Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zdrava strava, cvicenie a ziadny jojo efekt

Príspevok v téme: Zdrava strava, cvicenie a ziadny jojo efekt
tucnalucy

Ahojte,zacala som pred dvoma dnami s 90 dnovou dietou.
Vsetko na tej diete mi vyhovuje,okrem ovocnych dni a vodovych dni.
Preto som sa rozhodla chudnut zdravo.
MOJ JEDALNICEK :
- ako 90dnova s tym,ze vitaminovy den a vodovy den vylucime,vlastne sa stravujeme delene a ranajky ostavaju ovocie.
K tomu kazdy den min.2l vody,ziadna kava pretoze to podporuje celulitidu.
V uhlohydratovy den ziadne sladkosti ako v 90dnovej diete.
Uplne vylucenie sladkosti,ziadne mastne a vyprazane jedla,ziadne chipsy,slane tycinky ...

CVICENIE:
- rano nalacno 25min.orbitrek
- poobede hodina aerobic alebo posilnovanie

Prida sa ku mne niekto,kto by to dodrziaval ako ja a ma nad 70kg?
Chcem dat dole 8kg,ale zdravym sposobm a natrvalo,chcem aby sa tento styl stravovania a cvicenia stal mojim zivotnym stylom.
Uz sa na seba nemozem pozerat.
Co si myslite o takomto stravovani + to civcenie?Mozem takto schudnut 3-4kg za mesiac?

businka

Ja som si precitala nasledovne:
Ranajky: 2 banany
Obed: zelenina so zeleninou

Tak sa nehnevaj :) To by bolo velmi malo.

tucnalucy

Jem malo?
Na obed si dam asi kuracie prsia so zeleninou, normalnu porciu, a jasne,ze jed olovrant a veceru.
Tak neviem preco by som mala jest malo :-)
Skladba jedalnicka?
Delena strava - masko a zelenina,zeleninove rizoto,vela ovocia,zeleniny,jogurty.
Ziadne sladkosti,vyprazane jedla,ziadne slane somarinky ako chipsy,tycinky a pod.
Pitny rezim - 2,5l denne bylinkove a ovocne caje,cerstva stava z ovocia,voda

businka

Jes v malych mnozstvach a malokrat za den, preto jojo efekt. Dalej skladba jedalnicka. K cviceniu sme sa uz vyjadrili.

tucnalucy

Ja som hovorila iba o cviceni nalacno,ze je to efektivnejsie.
A myslim si,ze kazdy vie,ze ak znizi prijejm jedla na minimum,tak telo si zacne vytvarat zasoby.
Moja kaamratka sa cuduje,ze preco nechudne,ked malo je,lenze jeden jogurt denne :-( telo ma stres,ze uz nic ine nedostane,tak sa chrani a vytvara si zasoby.

marulka1

A k tym ranajkam...
lepsie urobis ak si das vlocky + bielym jogurtom + nastruhanym jablckom (alebo inym ovocim, napr. 1 bananom) a obmienaj to...zakazdym si vykuzlis inu dobru chut a pritom budes stale prijmat plnohodnotne a vyvazene ranajky...
je to len moj skromny nazor...
je to na tebe :D

businka

marulka1, tesi ma, ze sa tu najdu aj rozumne chudnuci :)

ps: tiez mam kamarata fitness trenera a povedal mi to iste, co tebe :)

marulka1

ahojte ,
zdielam nazor Businky...
s tymi bananmi ma uplnu pravdu aj s tym cvicenim....to znamena, kazdy-druhy den bohate staci (po 1,5 hod) a den na regeneraciu,to ogranizmus bezpodmienecne potrebuje..
A trefna reakcia :D, kde je desiata a olovrant ? ten musis telu dodavat, nakolko len takymto stylom sa ti v tele zrychli metabolizmus - travenie a telo si prestane robit "bocne zasoby"...
Mne zas kamos- kulturista povedal : "cim viac zjes, tym budes chudsia...."samozrejme, treba vsak zvysit fyzicku aktivitu, bez ktorej to nejde...