ultrazvuková liposukcia

megy0071

Tak baby ja som sa na ult.liposukciu objednala a dnes o 15h tam idem na prvú.Zaplatila som si balík exclusive,to mám 6xlipsukciu a k tomu ešte aj iné veci. Potom dám vediet ako to dopadlo.

megy0071

Tak ja som tiež vyskúšala rôzne krémy,ale učnnost je asi taká rovnaká,že ked si budeš masážnimi diskami masirovat a použiješ iba vodu,aby si sa nedrela nasucho,alebo ospevovaný krém reklamami.Podstatná je tá masáž a mala by trvat aspoň 10 min.Ja chcem íst do Žiliny na tú liposukciu.Bol tam niekto??

charlott

:) no presne tak, tato liposukcia je bezbolestna a ani nie je velmi draha...mam znamu, ktora si uz dala upravit zadok, stehna aj brusko asi pred rokom, centimetre zmizli hned a odvtedy sa len udrziava. Verte mi, ani ja nechcem zasahovat do svojho organizmu, ale ked raz to z tych lytok nejde nicim moznym, tak chcem skusit toto! A inak som sa uz dopatrala k odpovedi, ze ano, aj na lytka sa to da urobit a som cela stastna. Chystam sa na to po statniciach a verim, ze to dopadne dobre ako u 99% zien, ktore to skusili...
tucnalucy: ano, da sa zbavit aj cm aj celulitidy...ja osobne uz nenavidm vsetky tie kremy! A vies preco? Lebo som skusila aj tie najdrahsie a samozrejme, hodinu po naneseni je to fajn, ale potom? Uz nesmies s tym nikdy prestat, pretoze sa to len zhorsi...aspon moja skusenost...
ovecka: no ja mam na lytkach pekne vela tuku, cize snad to pojde...

A dakujem za reakcie ;)

tucnalucy

Da sa tymto sposobm zbavit celulitidy na zadku a stehnach?
Pouzivam kremy,ale nenasla som ziadny ucinny.
Citala som si o tom clanky je to zaujimave a lakave :-)
Viem,ze to tu nepatri,ale nenasla niektora z Vas ucinny krem proti celulitide?

megy0071

Ani ja som to nemyslela až tak ako to vyznelo.Práve to ma na tej liposukcií zaujalo,že je ultrazvuková,čiže by to malo byt bezbolestné,bez narkózy.Len nepoznám druhu stranu mince,čiže skúsenost niekoho kto to podstúpil.Nie sú nato žiadne recenzie od pacientov.Vieš ono už máme každá niečo za sebou,stravujeme sa pravidelne,zdravo,hýbeme sa..,ale nieje to stále to,aký by sme chceli výsledok,tak by sme si aj chceli pomôct.

tucnalucy

Nemyslela som to v zlom.
Kamaratka ma skusenost s klasickou liposukciou a vravela,ze by uz nikdy nesla.Bolestive a aj napriek tomu si musela davat pozor na stravu,cvicit a spevnovat svalstvo,lebo by vsetok odsaty tuk pribrala naspat,ak by sa stravovala ako predtym.
A vyzeralo to dost nechutne po zakroku,same modriny,podliatiny :-(