Porobenie, kliatba, urieknutie

irie

Prosím,....
Ak som dala cikanke pramen vlasov a ona povedala že mi donesie vodu pokropí nou steny a bude sa darit,.. mohla urobit opak?

fartyk

vobec netreba kupovat naramky!!! to je uz len cisto komercny tah nasej konzumnje spolocnosti. Cervena bavlnka uplne staci, ci upleteny naramok z cervenej farby.

LOBO

Vidím tu družnú a duchaplnú debatu, v určitých veciach má SIO pravdu. Sú veci ,ktoré nepoznáme. EXCELL neverí lebo to nezažil na vlastné oči ani uči,ale to neznamená ,že v budúcnosti nezmení názor. Nehádajme sa ved predsa o nič nejde,sú to len myšlienky vyjadrené slovami. Kto chce sa v nich nájde a kto nie ten ich nenemusí čítat.

Excell

lastpast, netrep blbosti, nebudem sa utiekať k niečomu čo neexistuje a samozrejme že táraš, toto je veľmi obľúbený argument veriacich :-)))

lastpast

excel, nie si teda vobec vtipny, ale poviem ti, ze aj ateisti ako ty, a este aj vecsi ateisti, sa v najhorsich chvilach zivota, pred smrtou atd. automaticky utiekaju prave k Bohu, na ktoreho mozno nadavali cely zivot.

Excell

Ja ti prajem aby si našiel toho tvojho boha a keď už budeš hľadať snáď nájdeš aj babu jagu a janka hraška.

sio

S toho si nic nerob... s mozgovou aktivitou sedych buniek v tvojej hlavicke to aj tak nepochopis...aj keby som napisal este raz tolko viet...Mier pre teba....

Excell

Tak nejako mi uniklo čo nám to tu pán vlastne chcel povedať... napísať toľko riadkov slohového cvičenia ktoré vlastne nič nehovoria to už chce kus literárneho ducha.