čaute ľudia,ja len tak kedy ste sa prvý krát opili ?:D:D:D
Kedy ste sa prvý krát opili?:D
v malom mnozstve:)
deci vinka neuskodi a tiez stamperlik ostrejsieho:)
alkohol vraj neskodi
je to pravda ?
citam ze popijanie alkoholu podporuje tvorbu mozgovych buniek a uvolnuje mysel
lepsí sa nam pamat a schopnost ucit sa
...ze ja som nepila ked som sa ucila :)
No, neposobi to prijemnym dojmom, ked ides vonku a vidis bandu opilcov (najma tych, co este ani zakonom nedovrsili dospelost!)
Neviem, co pre koho znamena stav opilosti. Ak mate na mysli tackanie sa, vracanie, vytrznosti, proste byt "out", tak to nehrozi. Maximalne som bola pripita - raz za uhorsky rok, to je vsetko. Prvykrat som si vonku dala alkohol ked som mala 19, ci 20. Ja som zo vsetkym tak meskala :D.
Chlastanie je o nicom, minas peniaze a na druhy den si sposobis riadne trapenie, ked ti je zle.
Najradsej si vsak dam s priatelom, ked sme dvaja, nejake dobre vinko, abo tak.
v 17 tich :)
stalo sa vám niekedy,že keď ste sa opili pamätali ste si z toho len asi prvých 15 a posledných 15 minút a to čo ste robili medzi tým ste si vôbec nezapamätali, no proste okno, stalo sa vám to už, nemali ste z toho mindráky, že ste v tom čase mohli narobiť rôzne hovadiny a iné
asi v 14-stich pri sťahovaní vína z demižona.Potom som až do 30-tky žiaden alkohol nepil ani nechcel vidieť.Dnes som šťastný čo všetko som si mohol dovoliť kúpiť navyše keď ani nefajčim.Veľa darčekov na potešenie som kúpil známym aj rodine miesto pitia a fajčenia.A nemusím na pitie a fajčenie zbytočne robiť.Bol by som veľký somár ,keby som pil a fajčil!!! Teraz pijem len keď zdravotný stav to vyžaduje.Alebo z núdze ale tak aby sa mi nemotala hlava.!!!!
je to zabava to hej, a velmi lacna :)
inac tym chodenim rovno som myslel tak ze ci by som to zvladol, ci by som vyhral nad nevladnym telom a ake by to bolo :D
nieco ako ked myslel chce ale telo odmieta...
ale ja mam rad svoju pecen a taktiez mozgove bunky tak nepijem :)
ked uz pit, tak si radsej spravim nejaku domacu ovocnu stavu :)
mozno to nie je "az" take "chutne" ako akohol, ale ak by som sa riadil touto rovnicou, tak by som skoncil mozno aj pri kokaine :P
to bolo daavno:D
ale však keď sa chce človek zabaviť, tak sa nemusí opiť, či to tak nefunguje? (: .... to len tak na margo...