Ma dostat aj kramy,meskaju jej asi dva dni.citi bolest aj vo vajecnikoch....no a tuto noc mi vravela ze jej bolo zle a rano ju napinalo...nechraneny sex sme mali 1.marca..teraz je 10.marca...mohla by byt v tom??...su to priznaky tehotenstva alebo proste moze to byt len predkramovy stav???dakujem
Priatelke bolo v noci zle,rano ju dokonca napinalo..Moze byt v tom?
jezis maria. uz davno si mal kupit tehotensky test. ved nestoji ani 5€
Este stale od zavedenia mojho prispevku priatelka nic nedostala....akurat sa dennodenne stazuje,ze jej je zle..a boli ju v oblasti vajecnikov...hlavne vecer....Pomaha jej sprcha a panadol-ten zensk......Dnes mi vravela ze pondelok by chcela ist na vyvolavacku,a je prechladnuta..moze aj to oddialit....mama jej vraj vravela ze to ma preto........No podla mna je v tom.......Tyzden jej to uz meska a naviac taketo prolemy ma
a este nieco... mierne bolesti v podbrusku su uz na zaciatku tehotenstva ked sa maternica zacne roztahovat, je to tiez jeden z prvych priznakov, no nie bolesti vajecnikov... tak klud
len pre opravu, jjjj, tehotne zeny zvrcaju hlavne v prvom trimestri, co su prve tri mesiace tehotenstva, priznaky nevolnosti sa mozu objavit uz v obdobi meskajucej menstruacie a je to samozrejme individualne u kazdej zeny, u niektorej sa to moze zacat prejavovat uz niekolko dni pred ocakavanou menstruaciou, testy su spolahlive az ked menstruacia meska, tak priatelke kup test, ale podla mna si to len nahovara, lebo ma taky strach z tehotenstva
wwwwwww- tabletku po???
pises o nej akoby to bola lentilka......
zrejme najlepsie si ju davat pre istotu kazdy tyzden......,ze?
Ked ste mali nechraneny sex, frajerka mala kupit tabletku po. O tom si nic nepocul? Teraz sa uz len modlit. A nabuduce natiahnut kondom na ten blby penis alebo dat predpisat hak. Tiez som bola nadrzana ako stepna koza, sex kazdy den, ale len s antikoncepciou.
jak je na test malo?ked meska menzes tak sa moze robit test a aj vysledok uz by mal byt spravny
jjjjjj to su nazory ktore potesia...dakujem
na test je moc skoro.....ja sa nesnazim polemizovat ale len popisat situaciu...aby mi mohli byt poskitnute nazory