Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chalani co Vy na to?

Príspevok v téme: Chalani co Vy na to?
tucnaskareda

Mam jednu otazku.
Chalani chodili by ste s dievcatom,ktore ma 25 rokov,168cm,70kg,miery 100 - 70 - 100?Dlhe spinavo blond vlasy,svetlucko hnede oci,plne pery.Oblieka sa zensky.
Myslite si,ze je take dievca tucne a hnusilo by sa Vam lahnut si k nej a vidiet ju nahu?
A dievcata,ak by ste tak vyzerali vadilo by Vam to?

viki123

ja poznam dost chalanov takych, co maju radi baby, ktore su viac pri sebe a vobec im to nevadi. kazdy sme iny a kazdemu sa paci nieco ine. ked sa nepacis sama sebe, tak schudni! tu ide v prvom rade o to, ako sa ty citis vo vlastnom tele.....nie o to, ci sa to paci druhym.....

tucnaskareda

Jasne,ze da.Cvicim,nejem sladke,no neviem ci schudnem az na 55kg,ktora je idealna na moju vysku.
Viem,ze dolezity je charakter,ale co z neho,ked sa v lete obleciete do plaviek a nikto sa na Vas nepozrie?

báleš

zuzana 6541,61kg nie je vela.nehanbi sa a kludne sa vyzlec pred chalanom.ja to neznasam,ked sa niekto za seba hanbi,potom to kazi atmosferu.ked uz som s tebou,tak sa mi asi pacis!!:) ja tiez nie som so sebou absolutne spokojny,ale nemam problem:) na pokeci som 000lukash,mozes sa ozvat a nieco podnikneme:) a nielen ty:)

tucnaskareda

doubledog : Aj ja si soobne myslim,ze muzi preferuju zeny do 60kg.Viac je uz podla mna naozaj vela,aj na 170cm.Na taku vahu ako mam ja,by som mala asi meriat 185cm.

AdamKrt

Hovori sa, ze akoze idealne miery su 90-60-90. Avsak ma ist skor o krivku tela. Cize ked mas vsade +10 naviac, tak STALE mas idealne krivky i ked sa Ti moze zdat, ze mas napr. 10 kg naviac. Mozno je to tak, ale mas ich idealne rozlozene. Takze je to v uplne v poriadku.

doubledog

ono ide aj o sumernost postavy, nielen samotnu velkost
no ale kazdopadne, na vysku 168cm tak max 60kg, aj to uz je dost
ale to su moje kriteria, kazdy muz ich ma ine

zuzana6541

ja mam 18 rokov 170/61 a mam fakt problem sa vyzliect pred chalanom .... pretoze si pripadam tucna ako hroom . a teraz neprehanam a nezvelicujem . Preto sa pokusam schudnut.

tucnaskareda

doubledog : mohol by si mi napisat Tvoj typ dievcata?miery,vaha,vyska - viem,ze sa to neda vseoboecne,ale len pre informaciu.
A dakujem,som rada,ked niekto naozaj pise uprimne pravu.