Ahojte,
mate niekto skusenosti s Mudr Petrom Siskom???
Mudr Peter Siska
Zdravim, chcela by som sa spytat, ci Mudr. Siska o ktorom pisete robi aj v Piestanoch..Lebo buduci tyzden idem k nemu na vybratie znamienok a nerada by som mala velke jazvy..tak dufam, ze tie znamienka vybera dobre ako uz pisala AudiTT a ze to nie je len menovec.
Diky za odpovede
Ja som bola u ňho dvakrát - bola som maximálne spokojná. Dala som si odstrániť 4 znamienka z tváre a už mesiac na to som márne hľadala, kde vlastne predtým boli. Neostala mi ani jazva, ani sfarbenie iné. Doporučila som tam aj spolužiačky, ktorým to tiež urobil nádherne. Znamienka sa vyberali chirurgicky, poslali sa na rozbor, čiže som mohla kľudne spávať, lebo viem, že boli ok.
Chcela som sa spýtať, či niekomu pán doktor Siska robil prsia.Konkrétne zväčšenie prsníkov. Dcéra si ho vyhliadla, ale nepoznám nikoho, komu by robil túto operáciu. Prosím napíšte niekto:-)...ďakujem...
Ahoj, ja som si dala vybrat znamienko na hornej pere a nemam tam skoro ziadnu jazvycku. S vysledkom som velmi spokojna.
pardon vybratie znamienka :)))
Ahoj, ja sa tiez k nemu chystam na vybratie znamienok, tiez nemam ziadne referencie, ci je dobry...viem, ze plastika nosa a vybratie nosa je rozdiel, ale tak su na tvari a krku, preto tam chcem mat minimalne jazvicky...ak mate skusensoti, prosim podelte sa :)))
Ahoj,odporúčam Ti dobre si zistit komu sa chceš zverit.Mne daný Dr.zle spravil nos a neviem nabrat odvahu znovu sa mu zverit do rúk.Želám Ti vela štastia.