neviete čo znamená táto skratka
TU+ ???
TU+
je to naozaj vážne,ale ešte jej nezobrali vzorku,ešte sa môže všeličo zmeniť,ešte to môže byť aj iná diagnóza....
človek vždy myslí hned na to najhoršie... nádor tam je a už to že tam je, je dosť vážne. :(
to sa zase neboj,....to by som sa aj ja bála,že zomriem...radšej odstrániť polovicu plúc nemyslíš?!Ale my ešte nevieme výsledky a už tu rozoberáme to najhoršie...chápem ako sa bojíš
to sa musí odstrániť polovica plúc?? .. nechápem tomu lebo ona nikdy nefajčila ani sa nenachádzala v takom prostredí a teraz toto?!! aj ja mám stále problémy s prieduškami ako aj teraz to sa už aj ja bojím že budem mať rakovinu v 50r.
tak trocha máš pravdu...o tom vyberaní som ti už písala...je dôležité aj to kde to je.Pokial je postihnutá len jedna strana plúc a nádor neprerastá do tesnej blízkosti ciev dá sa odstrániť celá časť plúc.S jednou polovicou sa dá žiť v pohode...
to znamená že táto choroba sa väčšinou zistí v pokročilom štátiu? keby to bol nezhudný ten sa len vyberie?
myslela som to tak,že sa cítiš dobre,potom zrazu vykašleš troška krvi a nájdu ti hneď tri hrčky...Výsledky by mala mať do 2 týždňov...
prečo dlho?? koľko to trvá presné zistenie?
asi tak lienka lenka...to je na tejto diagnóze najzákernejšie,že dlho nevieš čo ti je..
teraz stojíme pred otázkou či je zhubný alebo nezhubny, že??