zeny ako vnimate manzelove vychadzky?

Príspevok v téme: zeny ako vnimate manzelove vychadzky?
milovna

ahojte.takze som mlada mam 23 a moj priatel ma 25.sme taki typ paru,ze mame partiu kamosov,s ktorymi chodime von ci uz do krcmi,alebo v piatok na zabavu.takto si uzivame zivot odjakziva.fajcime travu,nie kazdy den,ale fajcime.moj problem je ten,ze som zena a my zeny sme take,ze si predstavujeme zivot uz inak ked sa ideme vydat.to znamena ze sa budeme brat za pol roka.ide mi o to,ze mam v podstate aj strach a to taky,ze ked budeme svoji,tak sa na tom nic nezmeni.nechcem aby sa z casti to aj zmenilo,ale ide mi o to,ze ja sa budem uz chciet aj ukludnit s tym hyrenim atd,ale moj partner urco nie.povedal mi sam,ze ked budu deti,tak urco si nebude dovolovat hyrit kazdy den,ale povedal mi,ze urco bude chciet si niekedy aj vyrazit s chalanmi,popit atd.proste na striedacku.no co mi na to poviete?hlavne tie co ste vydate ako sa sprava vas muz?povolujete mu aby si semtam vyrazil s chlapmi von?ako to cele beriete?viete ja som aj ziarliva a pri pomysleni ze on je vonku a ja doma s deckom,tak ma ide uz teraz porazit.dakujem vam z avase radi