Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

terapia s ACP

katalinka

vieš, že máme asi to isté, nemám doma kartu, patella tam bola aj tuším niečo na ch.... ale istá som neni.... tiež mám všetko o.k. mňa poslali na rehabky.... si spadla na koleno?

ojka

chondromalacia pately (snáď som to dobre napísala), ale brala som lieky na orteoartrozu, ta reuma je potvora... ale nerobili mi ani krvé testy zatial a ako som spomínala tak aj všetky snímky som mala čisté...

katalinka

ojka určite pobehaj všetko čo sa dá, ja som urobila to isté a na rehabilitácie ťa neposlali? Lebo aj to by ti mohlo pomôcť...

ojka

teeda, katalinka, vidím, že aj ty si si toho dosť preskákala.... však ja skúsim ešte nejakých lekárov poriešiť , uvidíme aké budu ich názory.... ďakujem ti (:

katalinka

a chcem si kúpiť topánky od skechers, dúfam, že som názov neskomolila, mali by pomôcť odľahčiť kĺby...stoja okolo 100euro, ja tabletky moc nezvládam, vždy ma chytí žalúdok....ja v podstate nemám nič len nádej, že to snáď pomôže, inak mi ostávajú len lieky od bolesti a spomenutá terapia.... ešte veľa bicyklujem, aj vtedy som, keď to bolelo, treba posilniť stehenná sval, ale s rozumom

katalinka

tak takto ja som si prešla niečím podobným, jedna známa mi povedala že ide o obličku...povedala som jej, že jej šibe...navštívila som človeka, ktorý robí reflexnú masáž, chcela som, aby mi pomohol nájsť bod, ktorý tlmí bolesť...bolo mi už všetko jedno, lebo tabletky sa mi "žrať" nechcelo... povedal mi, že to môže byť i z obličky, skoro ma drblo, lebo na kolene nemám "veľký" nález tak mi nechceli nič dať len mobilin, niečo od zápalu aby nebola reuma a potom len od bolesti...
vylúčil mi z jedálnička paradajku a papriku a zemiaky (sem-tam )poruším, dal mi kvapky lastovičníka a 3 krát denne piť sypaný obličkový čaj, ten bod síce existuje, ale nestláčam- nebolí, kúra trvala 8 týždňov a zatiaľ všetko o.k. kvapky, ktoré pomohli mojej známej sú J.V. Kvapky-nefri od valoviča nájdeš v príbalovom letáku dávkovanie cena je do 6 euro a mali by stačiť na 6-7 týždňov, kým našetríš skús to...ja neverím na veľa vecí a keď si to kvapkám ťukám si na čelo, ale chodím a je to super!

ojka

jáj, ano, ďakujem za opýtanie, ale to nemá s týmto nič spoločného, vtedy sa jednalo o niečo iné, ale tak to je teraz už v pohode (: