Ahojky prečítala som jej knihu v ktorej píše ako na to... skúšal to niekto a podarilo sa mu podľa jej rád schudnúť??? dik
Chudol niekto podľa E.Sipeky?
okej cize si jedla fakt lahke jedlo, ja by som to chcela skusit tmavým chlebom lebo ho mam velmi rada, som zvedava ako to dopadne...po case ako pise by som aj mala menej zjest lebo sa mi zmení žaludok ak si budem vsimat pocit nasytenia..no ja som fakt zvedava kurnik šopa ako to dopadne :D ak máš ešte nejake rady sem s nimi :)
Ťažké sú prvé dva-tri týždne.Potom to už ide. Treba si len zvyknúť. Ja som si ako pôst dávala ryžu so zeleninou,alebo acidofilné mlieko. Ale bez rožkov a dá sa povedať,že tiež v pravidelných intervaloch. Ale priznám sa,tieto pôsty som držala nie každý týždeň,ale tak podľa potreby. Na druhý deň po pôste som sa cítila veľmi dobre.
majka ako rozmyslat???
Tri.VŠCH,Moje báječné ženy a Leháro. Ako hovorím,nešla som úplne do bodky,prispôsobila som si to na svoju mieru,ale podarilo sa. Treba trošku pri tom aj rozmýšľať.
majka tak to je uzasna sprava pre mna, dnes som zacala s ocistným ritualom vecer ovsene vlocky s vodou (akoze jedla som uz lepsie veci :D, ale vraj ten bordel z criev treba dat preč) a dodržiavam jej pokyny...a som zvedava ako zvladne ten jej pôstny den ktorý vobec nie je pôstny.:P...no to je super ze sa ti bez jojoefektu podarilo tak schudnut..UZASNE idem do tohoooo drz palce
Majkaaa,a kolko máš jej kníh???
jasné,ale veď nemusíš neviem kolko strán-ja kolkox som išla na wc,stále som prečítala nejakú tému,a vieš čo hned je život veselší.
Mne sa podarilo naozaj schudnúť krásne.Teraz som ľahšia o 25 kíl a je mi super.Pri čítaní knihy som sa dobre pobavila a pochopila som.Vzala som si od nej ten základ.Pravidelnosť v jedení,psychika,vziať si to do hlavy takým tým správnym spôsobom.Vylúčila som viditeľne mastné jedlá a sladkosti,začala som makať na sebe vo fitku.Nepočítala som kalórie,stravovala som sa pestro,základ raňajky,obedy v závodnej jedálni,ale ako som už napísala,nie mastno a sladko.Dobrý motív,správne myslenie,za necelé dva roky iný človek. Môžem povedať,že som naozaj schudla,pretože si to držím už viac ako 5 rokov a viem,že už nepriberiem.
purblanka si mi chute spravila normalne:) ok zacnem ale zajtra nebudem moct nemam cas ale o tyzden si ju precitam a napisem dojmy:)) dobre?
zuzic,začni hned,naozaj je dobrá-fakt tak ti urobí náladu,joj až ma štve,že ju nemám-ale fakt,začni čítať.