kcem zomriet nebavi ma žit .žil som kvoli detom a kvoli mojej milovanej osobe 9 rokov ako druh a druška a nekce mi dat šancu čo mam robit.ešte ju vtom podporuju jej rodičia a jej sestra .vipil som si povudal som im ked sa vratia tak sa pojdem liečit ale maju to na haku nedavno si nasla volakeho zasrana .deti sa kcu vratit domov ale ona je ako pomiatnuta neviem to vyriešit poradte .je to teraz na sude kvoli tomu že je zmanimulovana.dakujem
nebavy ma nič
Prosím urob niečo pre seba a nauč sa gramatiku....lebo toto je čosi strašné čítať. Veď takto zle nepíšu ani deti na prvom stupni základnej školy.
Ja som si najprv myslela, že si niekto robí srandu keď takto píše, ale asi to sranda nie je.
Viem, že trochu od témy, ale na ostatné veci si už rady dostal.
vieš kolko som mal zakaxnikov ale moja draha poloviča mi všetko odčupkala sak hodyli aš pomna domov čo som nestihal dal som uš aj eho ta možno volačo po velkej noci bude
moj manžel je murár,a často ho volaju na fušky ,ved daj si inzerát .Hľadaj lepšie alebo daj si inzerát ,ved takých ľudí nikdy nie je dosť .Hľadaj ,hľadaj,hľadaj.
hladam v šade aj osobne a nič som polnohospodar odbor hovatel ale robil som murarčinu 6rokov
hladaj si prácu,či už na nete,alebo v novinách-čím si vyučený?
ja som kcel tento vstah riešit spoločne s mojov druškov v poradny alebo u psyhologa odmietla to tym ženieje sprosta.
teraz dalsia zla sprava čo som sa dozvedel dobreho kamarata včera zrazilo auto je v nemocnici vo krytickom stave .vsetko zle spravy.ku mne prihadzaju
advokata nemam .poradyli mi na sude čo mam napisat pit nepijem .a deti mam stare 8a4 ročne cery ktore boli stale somno viac ako s mamom mali ma račej to povedala ta najstaršia kamaratke.a teraz mna nenavydia zmanipulovali ih a nekce mi ih ukazovat je to na sude .a ona teraz si našla 23ročneho zasrana ona ma 28 a jej rodičia ju vtom podporuju .ja mam34 ale vzalo mna to poriadne kebi som si mohol aspom robotu najs nedari sa mi vničom .ked sme boli spolu mal som tolko roboti že som nestihal aj penazi bolo a tera nič som stoho celkom nadne
OLGY: Prosím ťa ty koľko máš rokov? nevieš si vybaviť sedenie u terapeuta ked si na tom psychicky zle?
Ak máš dajakého advokáta, ten by ti už dávno presne poradil no typnem že nemáš...
Aké staré sú tvoje deti? Ak už majú trocha rozumu tak sa uričite rozhodnú ským chcú byť teda, ak si ich otec a sa tak aj správaš..
Samozrejme, že ked si nalievaš ked máš dajaký problem tak sa svokrovci takto správajú, nemajú kompromisy...
Vystihni si expiateľlku pred prácou a ozvi s ak nej ako inteligentny človek a povedz že i ty si rodič a chceš byť s deťmi a podľa paragrafov o rodine na to máš právo pokiaľ si slušný a vieš sa postarať o deti...
Aké je tvoje zamestnanie?
Neodišla od teba družka preto, lebo si jej a deťom nedokázal zabezpečiť životný štandard? Alebo niečo iné?
to čakanie len sa to tam vlečie a mne šibne dovtedy