Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ma dcerku..

Príspevok v téme: ma dcerku..
zubkowa

ahojte chcem sa vas spytat na par otazok. asi pred mesiacom som sa zoznamila cez net s jednymmuzom. Byva nedaleko odomna, je slusny, inteligentny, mily muz. Hned v prvy den nasho zoznamenia cez pisanie mi povedal ze ma 3.rocnu dcerku o ktoru sa stara a zije unho s jeho rodicmi. Mne to vobec nevadi, deti mam velmi rada a dokonca ked sme spolu volali cez skype a webku, malicka sa somnou aj rozpravala a hovorila mi teta :) Potom sme sa stretli, len my dvaja, bolo to pekne a mile a nakoniec som maloickej aj poslala plysovu hracku. pokracujeme dalej aj ked viem, ze nanho asi nemozem ponahlat. to preco sa rozisli s manzelkou neviem, ani som sa ho na to este nepytala. Az neskor. Viem ze sa asi boji vztahu ale ako mu mam dat najavo, ze to ze zije s malou mi vobec nevadi a akceptujem aj to ze nema stale cas byt pri pc. Comu sa mam v takomto niecom vyvarovat aby nestratil moju doveru? Ja ho lubim a aj jeho malicku chcem. Ako postupovat pri takomto spoznavani, mate s takymto niecim skusenost? Moze to dopadnut dobre? Bojim sa aj ze co ak sa stane, ze jeho manzelka sa bude chciet vratit? :( nechcem potom trpiet..

rada

noooo dobra uvaha. Jednoducho nejakymi skutkami ta asi bude musiet presvedcit, nemozes vzdy povolit. No ked ste spolu, vzdy skoncite v posteli? No skuste tie vylety, akcie... jednoducho, ze budes citis, ze je rad v tvojej pritomnosti.

zubkowa

a ako mam zistit ci nie je somnou len z fyzickej potreby ale preto ze ma ma rad a je mu somnou fajn? Nechcem vztah zalozeny len na sexe aj ked ho mam rada.

rada

s nazormi co tu odzneli sa stotoznujem...no dodam este, ze budes potrebovat velku davku trpezlivosti. Lebo to bude naozaj tazke, a ked sa nahodou ozaj rozvadza, tak aj pre neho den D rozvodu bude tazky a ak mu na tom zalezalo, bude mu dlho trvat, kym sa z toho dostane. Si zalubena a preto takto asi reagujes. Nechaj si to ulezat v hlave, daj tomu vsetkemu cas a ak obaja budete chciet, dostane sa to do takej pozicie, ako budes ty chciet. Ja milujem chlapa, co ma dve deti, a je to naozaj velmi tazke. Deti su pre neho prvorade a je mi luto, ze nie su moje... Aj nad tymto treba uvazovat, vyrovnat sa s takou situaciou aka je a nesnazit sa to menit, lebo uz to jedno dieta je a aj pre teba je to zmena. Drzim palce.

Deee

No a moj nazor je, ze ktovie kedy a ktovie ci ma naozaj pred rozvodom, co ak si len krati dlhe chvile? co ak sa jeho zena naozaj vrati? ak chces vsetko a chces aj uplny vztah vysvetli mu, ze mu das cas napr. pol roka, aby dal veci na pravu mieru, rozbehnut rozvod napr. a mozes mu aj pomahat, ale dala by som si na to aj tak pozor, nakoniec z toho mozes vyjst najviac zranena prave ty

zubkowa

Lily myslim, ze mas prawdu. musim sa snazit. len mi robi starosti moja ziarlivost. Myslim ziarlivost na ine zeny v jeho okoli..

mate59

súhlasím s Lily,ak ti na ňom záleží a cítiš, že ani ty mu nie si ľahostajná,nikam sa nehrň,neponáhľaj,buď trpezlivá.Pochop aj to, že on sa v jednom vzťahu popálil a je obozretnejší,málokedy sa stáva, že dieťa ostáva pri otcovi,nič vám neutečie a môžete mať krásny vzťah.

Lily.

Ak ma dcerku, tak rataj s tym, ze na prvom mieste bude prenho ona. Taky chlap ta zrejme nebude nejak extra balit a ponahlat sa s vyznavanim lasky, cize zrejme naidealnejsi zaciatok je práve stabilne kamarastvo medzi vami, najskor dvoma, potom troma. Ak budes cakat rychlejsi priebeh, asi ho tym odozenies. Takze trpezlivost. Budes ju potrebvoat, bo asi dlhsiu dobu nebudes pri nom vediet na com si.

zubkowa

povedal mi, ze ma pred rozvodom. Nechcem sa ho velmi na toto vypytovat, chcem aby stym zacal sam od seba. Malicka je zlata, uplne sa podala nanho. Len ma stve, ze ja by som hned vsetko chcela, aj vztah, aj lasu, aj byt spolu a on na to ide pomalicky, nechce to uponahlat. ja som od neho mladsia o 5.rokov ale ja nechcem zostat stat na jednom mieste bez jeho lasky a cakat kedy sa rozhybe.. *Chcem nanho cakat ale nie som trpezliva tak ako by chcel :( ako to mam zvladat bez toho aby som mu nevycitala ze namna nema vela casu?

mate59

Takže on nie je rozvedený?Ak nie, do takého vzťahu by som sa moc nehrnul.Hlavne keď nevieš okolnosti ich nesúžitia.

esty

ak by sa chcel utiahnuť a žiť sám...tak nieje s tebou. Snáď chod naňho pomaly. Musel to byť fakt veľký dôvod, že dieťa prisudili jemu, väčšinou je dieťa s matkou. Nechaj to na čas,príde to samo. Podnikajte výlety. Môže to určite dopadnuť dobre...pokiaľ ťa aj mala zobrala, tak to je fajn. držim palce