Nerozumiem jednej veci. Obcas moj priatel okomentuje zeny, ktore niekde stretne alebo spozna. Napr. uradnicka v banke, lekarka, niecia kamaratka alebo herecka v TV. Vnimam to relativne normalne, akurat nerozumiem tomu, ze vsetky, ktore sa mu pacia a predstavuju akoby jeho idol, su mojim protikladom. Vzdy ide o nenapadne, skromne, tiche, krehke a na pohlad sympaticke dievciny, pritom ja som energicky vichor, co na srdci to na jazyku a ani na prvy pohlad nie som prilis mila, lebo sa tvarim (nie zamerne) vazne a prisne. Mam z toho trochu nervy, lebo som trochu ziarliva a bojim sa, ze raz pride nejaka tutka a prave na svoju krehotinkost ho zbali a ukradne mi ho. Nemam prilis tieto typy v laske, lebo casto tie citlive skromne babiky su zakerne prespekulovane potvory, len to na prvy dojem nikto nevidi!
Nechapem-pacia sa mu moje protiklady!
uz z prispevku citit aka si impulzivna povaha... co takto sa upokjit a skusit byt zenskejsia? tvojmu drahemu sa asi tie "krehotinky" pacia, lebo su mile, jemne, zenske... nemusis sa hrat na nic co nie si, no zamysli sa nad sebou.