Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koloidné striebro

Príspevok v téme: Koloidné striebro
yuzka

Kto má skúsenosť s koloidným striebrom po otvorení sa musí skonzumovať do akého obdobia, možem ho mať aj 1/2 roka otvorené a sprestávkami užívať, pri užívaní 2 lyžičiek denne po akom období treba dať prestávku? Aký ma vplyv na zaťaz pečene, alebo obličiek?Je to miernejšie ako normálne antibiotiká? Nikde takéto informácie nemám,lekári sa tvária, že o koloidnom striebre ani nepočuli. Ďakujem

PeggyS

O koloidnom striebre som prečítala veľa článkov. V jedných sa písalo o tom, čo všetko sa dá pomocou neho vyliečiť, v druhých ho vôbec nedoporučovali užívať. Neprikláňam sa ani na jednu stranu, ale napíšem vám o mojej osobnej skúsenosti s koloidným striebrom. Mám Chronickú myeloidnú leukémiu (CML), keď som na túto chorobu začala užívať lieky, začala som mať, okrem iných problémov, aj problémy s ústnou dutinou. Vytvorili sa mi na ďasnách, aj na sliznici a podnebí, malé hnisavé pľuzgieriky(niečo ako afty). Ďasná som mala zapálené a zdurené, bolela ma celá ústna dutina. Slzy sa mi tisli do očí pri každom súste. Nepomáhali žiadne vodičky, mastičky, gély ani antibiotiká. Jedna pani, ktorej syn mal tiež onkologické ochorenie a mal také isté problémy ako ja, mi povedala o koloidnom striebre. Vyskúšala som to, po niekoľkých dňoch užívania moje ťažkosti zmizli a vrátili sa znova až po niekoľkých týždňoch, ale v miernejšej forme. Toľko o mojich skúsenostiach s koloidným striebrom.

Jabadu

Strieborný
ako môžeš niečo také ako SHOPWELLNESS.eu odporúčať?

Veď je to drahé a ani nevidno ako výrobok vyzerá. Kvalita je z tohto e-shopu nič moc, Podomácky robene. Takže neodporúčam , iba ak tak len na umývanie rúk.

Sú e-shopy s oveľa kvalitnejšími a lačnejšími Koloidmi takže sa zamysli čo odporúčaš, jedine ak si robíš reklamu a ich ty sa predávaš :) aj spolu s purblanka

Help

V poslednom čase sa čoraz častejšie na internete stretávame s rozličnými reklamami na koloidné striebro. Keďže informácií je veľké množstvo a je dosť ťažké sa v nich vyznať rozhodol som sa urobiť malý štúdijný prieskum. Vopred chcem pripomenúť, že tento článok neodporúča používanie koloidného striebra ani nespomína žiadny konkrétny výživový doplnok, iba sumarizuje niektoré základné údaje a pomáha tak čitateľovi vytvoriť si svoj vlastný názor.

eutrofia.sk