Na 17 preventívnej prehliadke mi doktorka dala doporucenie na endokrinologické vysetrenie. nepácilo sa jej nieco na mojom krku. A teda moja otázka znie.. Co vsetko ma bude cakat (podrobne) od príchodu do ambulancie az kým ju opustím. Dakujem za skore odpovede.
endokrinologické vyšetrenie
didiska, ten uterak je len na poutieranie gelu, ktory sa pouziva na sono :-))) nie je sa coho bat.
Pardooon:)) neslo mi to odoslat, tak som to skusala znova a zrazu mi to nabehlo viackrat:)
Mam ist na k endokrinologicke a kazala mi doniest aj uterak. Neviete naco? Co to bude za vysetrenie? Krv uz mi brali, ale nic take nezistili a este raz mam prist s uterakom. A neviem z akeho dovodu:) neviem co cakat..
Ja som objednana endokrinologicke pretoze ma tam poslala obvodna. Na endokr. mi brali aj krv ale nic take asi nezistili a este ma aj objednala na zajtra a vraj si mam priniest zo sebou aj uterak. A nechapem naco:)? bol uz niekto na takom vysetreni?
Ja som objednana endokrinologicke pretoze ma tam poslala obvodna. Na endokr. mi brali aj krv ale nic take asi nezistili a este ma aj objednala na zajtra a vraj si mam priniest zo sebou aj uterak. A nechapem naco:)? bol uz niekto na takom vysetreni?
prežiješ neboj a ani to nebude bolieť ;)
moze ta poslat na akekolvek vysetrenie, podla toho co najde, to ti tazko dopredu povieme
a na nejake ine vysetrenie ma moze poslat?
sono stitnej zlazy. neboli to neboj sa. prejde ti tym pristrojcekom po krku (budes si musiet dat dole retiazku ak nosis). liecbu mozno ani nebudes potrebovat. a ak ano tak podla toho aku poruchu ti zisti...od toho zavisi pripadna liecba.