poznate nejake naozaj dobre kadernictvo v Za?
Kadernictvo Zilina!
Ahojte máte nejaké nové skusenosti s kaderníctvami v ZA? Kolko cca stojí farbenie v tom salone exclusive?
Ahoj Sabrina. Ja som tiez chodila k tej Danke,ked este pracovala v
Trendoch a bola som s nou velmi spokojná.Od kedy odišla nemohla som si nájsť dobru kaderníčku,ale nedávno som sa dozvedela ,že Danka pracuje v salóne exclusive na priekope(www.salonexclusive.sk)a uz som u nej aj bola.Baby ,ktoré hľadáte super kaderníčku vrelo odporúčam Salón Exclusive.
pau vies kde to je? to je ako mas Nosorozec a orpoti cez cestu je sklenarstvo,no nalavo je parkovisko,tak nim prejdes az ktej zadnej budvoe,ono su tam aj tabule. ako ja ju odporucam,som velmi spokojna. inac na trendy bacha, ja hadam ani nepoznam cloveka ktory by bol s nimi spokojny - su predrazeni (kamoska si tam davala strihat ofinu a podstrihnut a vytasila 1500korun,co podla mne nie je normalne),nevedia dobre strihat a dlho im to trva
Tiez som zo Ziliny, baby, to vam poviem, presla som od Madufy, Trendy a ostatne Duben, ako je mi zle z tej kvality a z cien...Len nahodou som bola v Prievidzi v Hypernove, ja tam salon Trendy, na FB je pod: Kadernicky salon Trendy. Kuk. Chodim tam uz 2 roky. Dokonca majitelka aj predlzuje vlasy Great Leghts, co ja sama uz mam 7 rok nadrabane. Zacala som v Kosiciach...
No a to som damy vlastne chcela, ze ak nie je pre vas cesta prekazkou, navstivte ich. Ochota a kvalita s cenou, ide ruka v ruke.
Sabrina
Ja som zo ZA a chodila som do salónu Trendy ( za Mestkým divadlo, v takej malej uličke, neviem, ako sa volá tá ulica). Pracovala tam jedna kaderníčka Danka, s ktorou som bola veľmi spokojná. Ten salón bol fest drahý, ale táto Danka bola fakt super, najlepšia zo všetkých, ktoré som poskúšala, tak som tam chodila. Ona tam potom prestala pracovať. A pracoval aj tam aj tento Jaro, ktoré spomínaš vo svojom príspevku ( tento týždeň som videla vo Večerníku článok o Margret a videla som ho tam na fotke). No a keď odišla Danka z Trendy, tak ma "pridelili" k Jarovi. No ale čo ten so mnou dorobil! Strih, farba - všetko v pohode, ale čo som si tam musela doslova vytrpieť. Mám polodlhé vlasy, tak som zvyknutá, že ma kaderníčka trošku "ponaťahuje", ale toto bolo vtedy hrozné, ako mi doblížil. A keď mi vyfúkaval vlasy na kefe, tak som mala pocit, že mi spáli kožu na hlave - normálne mi vystupovali slzy do očí...
Na ďalšíkrát som "vyskúšala" jeho kolegu, ale ani s ním som nebola spokojná a tak som tam prestala chodiť.
Neviem, teda, keď ty ho chváliš, možno je dobrý, ale ja som s ním mala zlú skúsenosť.
sydney, a to je kde prosim ta?
ja chodim ku Svihalkovej uz dobrych 5 rokov a to som pred nou pomenila teda kadernikova ktori ma doriadili. ona ma nizke ceny (mam vlasy po lopatky a za melir,podstrihnutie,sampony a vsetky tie hovadiny zaplatim 17eur),je tam sice sama, a kadernictovj je zastrcene,ale nenechaj sa oklamat vyzorom,ona strihala 8 rokov v new yorku,ja ju odporucam kazdemu.
aj ja chodim do paradise, teda aspon myslim ze sa to tak vola, tam nad ludovou jedalnou..