Mám 2 farby: Palette color XXL ľadová blond, a obyčajnú palette platina(C10) Myslím, že ich receptúra je mierne odlišná. Môžem ich zmiešať bez toho, že by mi potom vznikol nejaký nežiadúci rozdiel? Nechcem experimentovať, len minúť farbu, čo mi ostala. Za odpovede vopred ďakujem.
Miesanie farieb na vlasy
Ty by si mala čierne s odtieňom do červenej, aj keby si farby nemiešala a použila len tú červenú. Lebo na čiernu ti bez odfarbovania žiadna farba nechytí, zmení sa maximálne odlesk. Aj to dakedy nie.
a to aby si minula farbu si radsej dorves vlasy hej??? no aby si pptom nelutovala len tu vyhodenu farbu....
fialovu farbu nedosiahnes miesanim cervenych odtienov.
vznikla by z toho tmavo hnedo bordova. ak chces vlasy svetlejsie ako mas, musis ich odfarbit a potom nato naniest farbu aku by si chcel
Dobry den.Mám hnedé trošku tmavie vlasy a chcela by som si ich prefarbiť na svetlo fialové. Skušala som už bordový šampon ale chytil mi veľmi tmavo keďže mám trošku tmavšie vlasy.Chcela by som skúsiť zmiešať červenu s bordovou tak chcela by som sa spýtať že čo by z toho vzniklo. Vopred ďakujem. :)
Dobry den.Mám hnedé trošku tmavie vlasy a chcela by som si ich prefarbiť na svetlo fialové. Skušala som už borrdový šampon ale chytil mi veľmi tmavo keďže mám trošku tmavšie vlasy.Chcela by som skúsiť zmiešať červenu s bordovou tak chcela by som sa spýtať že čo by z toho vzniklo. Vopred ďakujem. :)
aj ja mám povodne tmavé vlasy a chcela by so bt popolavá blond špinavý blond s melírom ,je to možné vobec dosiahnut?
chcem sa spytat na c10 od palette. Mam tmavohnede vlasy a rada by sm dosiahla vysledok popolavej blond,alebo takej aku ma ta pani na obrazky tejto farby :)