Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nakupovanie s manželom

riecik

Do potravin chodim nakupovat vylucne sama, lebo ked ideme spolu, tak som az zadychcana, musim sa ponahlat, lebo ho to tam nebavi, zatial co ja si rada pomaly vyberam kazdy citronik, nenahlim sa. To iste aj v inych obchodoch, ale do tych chodime spolu, lebo mna samu nebavi vyberat si oblecenie a kupovat veci do domacnosti. On ma super vkus, okrem svadobnych siat mi vybral vlastne on vsetko od mikin cez bikiny. Takze normalny chlap. Preco by mal byt ten tvoj blbec? Bud rada, ze nie je homos, ked ti nepomoze vybrat farbu na vlasy. Prosim ta.

usiko

Adam,

nevies, lebo nie si v tej situacii, ktoru som ti v odpovedi popisala, takze to nemozes tvrdit naisto...je mi luto ale nemozes vediet co by s robil keby.....

usiko

to dobra vila

Ako pochopit muzov...sa vola ta kniha...ak si to precitas, tak vela veci pochopite a nebudete sa rozculovat nad tym, co muzi robia a nerobia.....proste je treba pochopit rozdiely v mysleni oboch pohlavi a potom to ide.....akurat ked ma naserie, tak kniha ide nabok a hadka je na svete....no.....taze je to sice pekne ale treba si to osvojit...a tak daleko som sa este nedostala....hm...

kilina

hnedoocka30

ďakujem ti za komentár už ma aj hnev prešiel a pri nákupe si vždy spomeniem na teba že nie som sama a prajem ostatným ženám, ktorými muži poslušne nesú košík a radia im, aby im to vydržalo ešte mnoho rokov
budem na teba spomínať v oddelení auto-moto, pretože môj manžel by rád spával tam

[zruseny17]

my chodime s manzelom na nakupy odjakziva spolu:)nosi tasky aj kosik,poradi,pomoze,nikdy nefrfle ani sa nestazuje...na oplatku som zas ticho ja ked si on polhodinu obzera vrtacky v baumaxe:)))

AdamKrt

USIKO:

Nepreslo. Ked nieco robim rad, tak nemam problem aj cele mesiace zhanat o tom informacie. Mna to bavi chodit s nou na nakup, dokonca som jej to navrhol...

sun0808

;)moj so mnou nakupuje,ale len vtedy,ak presne ideme za danym kuskom.napr.idem kupit biely kabat,modru kabelu.ideme..obehame oblubene miesta,poradi.
no akonahle zacnem obzerat kusok po kusku nejaky sale regal,mimo kabatu a kabely, ohen je na streche.

usiko

Adam Krt,

ale pokial si pamatam, ty sa so svojou priatelkou, ktoru mimochodom tak strasne milujes, tak malo vidavas, ze ked travite spolu cas a ona chce nakupovat, ty od samej radosti a lasky s nou ides a nadsene jej musis a chces pomahat vyberat.....takze si myslim, ze keby ste spolu zili a boli spolu casto, preslo by ta to....