chcem sa opytat ci zen/dievca ma nejaky vztah ku konzumacii sprmii. chcel by som to skusit s priatelkou. len neviem ci by ju to urazilo keby som sa jej spytal ci chce aby som sa jej vystriekal do ust...tak mi prosim poradte ci to mate radi, alebo nie...alebo ci vam to chuti. a prosim len seriozne odpovede...nejde o srandu.
Spermie a ich konzumacia
micacica a ja este zubny kaz nemam hh:-)))
Ja ked robim priatela ustami, rukami vselicim,a ked strieka, tak ho mam v puse, ale neprehltavam to, aj ked to tak mozno vyzera.. jeho spermie pouzivam ako lubrikant na mieska, a totalne sa mi klze a on je v totalnom orgazme.. do toho zapojim usta, jazyk, chutovo to ani nevnimam, nejem to, cize vlk najedeny a ovca ostala cela :)) ale ked som to prvy krat okusila, fuuha, som si hned zuby isla cistit, a z jazyka som sa to snazila dostat, reagovala som velmi smiesne, este ma aj napinalo pred nim.. fakt desne spravanie :D
mm...a zevraj je to k tomu este aj dobre ako prevencia proti zubnym kazom :D ;)
Do pusinky striekat je prakticke. Neostavaju ziadne flaky.
papat bez prehltnutia sa neda - aj ked je strava tekuta. iba ze by sa potzrava prijimala infuzkou :-P
najlepsie je to tak, ze sa "dokoncim" sam, ked mam penis v jej ustach :-))
prakticke naplnenie toho ze "chutnam ti" a tak :-)
co vas muzov natom tak vzrusuje? :D
mozno treba vystriekat vedla (napr. do ruky) a dat najprv len trosku ochutnat...
ale striekanie do pusinky je bohovske..., takze prosim neodmietat :-)