Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

odstránenie červených žiliek laserom

dixinka

Delphia, prepáč, myslela som kožnú ambulanciu alebo chirurgiu. Jedno myslím a druhé píšem... :-)

Purblanka, zajtra sa chcem objednať do tej ambulancie, volá sa to Euroclinic, je to na Tamaškovičovej ulici. Neviem, kde presne, lebo nepochádzam z TT, takže aj ja to budem musieť hľadať. Na ich stránke je aj podrobný cenník. Vstupné vyšetrenie stojí 20 E, cievky na nose 50 E, nos a priľahlé časti líc 70 E, nos a celé líca 100 E za jedno sedenie. Ale píšu, že v 90 % stačí jedno sedenie, tak ak to pomôže, tak tie peniaze mi stoja za to. Ale neviem, či sa tie žilky nemôžu po čase objaviť znovu...

purblanka

delphia-skoro máš pravdu-ja som povodne z TV,ale Od školy som žila v KE,tam je to nenormálne drahé-za jedno posedenie som platila 2000sk.Ale to je väčšie mesto oproti TV. Dixinka-ja bývam v TT,a tiež by som rada navštívila nejaky salón,alebo niekde kde odstraňujú žilky.TT nepoznám,množeš mi to bližšie popísať kde to je??a vieš aj ceny??

dixinka

Delphia, vlastne som myslela aj kozmetický salón. Volá sa Euroclinic, je to v Trnave, tak tam zajtra idem zavolať a objednám sa čo najskôr. Lebo v práci nemôžme používať make-up, tak chcem sa tých žiliek zbaviť, aby som nemala takú červenú pleť...

purblanka

ja som z východu,z TV.a pomohlo to,jasné,ja som mala veľa žiliek na tvári-lenže ja robím v takom prostredí,kde sa strieda zima z teplom.

purblanka

Ako prebieha zakrok ?
Samotny zakrok je velmi rychly, trva od 10 do 20 min.. Lekar Vam na osetrene miesto, vacsinou na tvar, pripadne aj na krk, dekolt alebo ruky nanesie chladivy gel. Oci Vam zakryje tmavymi okuliarmi a potom postupne priklada specialny filter pristroja, cim aplikuje tzv. intenzivne pulzne svetlo (IPL), ktore prenika do pokožky. Nejde o uplne bezbolestnu terapiu. Na mieste, kde lekár priloži spec. filter, ucítite akoby štipnutie „napnutou gumičkou“. Nakoniec Vam aplikuje mastičku s hojivým učinkom a do 2 hodin sa pocit prípadneho nepohodlia stratí.