Sledovanie profilu byvalej lasky....!!!

Príspevok v téme: Sledovanie profilu byvalej lasky....!!!
TimeaSSS

Je to uz pomerne dlha doba co nie sme spolu .... Vyse pol roka. No ja mam stale akoby "potrebu" sledovat jeho profil .... Uz to nie je ani tak zo ziarlivosti ze ma novu priatelku -tak ako to bolo na zaciatku , len ma stale zaujima ako pokracuje jeho zivot... On ma uz nekontaktuje, co ma dost mrzi . Z priatelov si ho vymazat tiez nechcem ,,pretoze pred tym sme boli velmi velmi dobrí kamarati pokym medzi nami boolo aj nieco viac. Casto premyslam o tom ako sme sa spoznali .... A myslim , ze az podozrivo CASTO nanho staleee myslim . Ale preco ked uz nie sme spolu?:-( a nikdy nebudeme...
Stavalo-stava sa , aj vam ze mate stale nutkanie stedovat jeho profil, co robi a komentuje na facebooku napriklad.. Ci len ja som taka ?:/ Budem vdacna za vase rady a nazory.....

timeass

Noo mas pravdu viem ze mi to je asi na nic, len by som sa mala naucit ovladnut to ...:)) Heeh tak tu jeho lasku si teda pekne opisala, chuda dievca :D Ale aj tato jeho no vaazne nic moc co ti poviem , akoze ani moj nebol moj typ , ale strasne sa mi pacila jeho povaha.... A to aky bol .Ale tak snad takeho este jemu podobneho niekde stretnem .. :)) Len je zvlastne ked si s niekym den co den hodiny v kontakte a zrazu bum ... Nevies o nom nic. Mozno preto ta zvedavost ...

hmka

Podla mna by si sa uz nanho mala vybodnut, naco ti je ho sledovat ako FBI? Ja som s tym prestala a mam svaty pokoj, v podstate ma len zaujimalo, ako zije, zistila som, som spokojna (haha) a mam v pazi. Ja si tiez nemyslim, ze som Miss Slovensko, ale mam pekne, sumerne crty a pekne tvarovany biely chrup. Ta jeho polovicka ma priserne zuby, pri usmeve jej vidno nejak divne dasna, akoby mala tie zuby umele, ma krivy nos a konsky ksicht. Je mi do smiechu ako vysoko rubal pri mne a cim si vystacil... Zabal to uz s nim.

timeasss

Presne ...prirozdena zvedavost mi neda...
Obcas ma tak napadne ake by to bolo keby sme spolu stale.. neviem , neviem ho nejak vymazat z mojho zivota ,teda z mojej mysle aby som to upresnila:) Aj po takom dlhom case.. Snazim sa ho uz velmi na pokeci alebo facebooku nesledovat ale obcas je to fakt kur-a tazkee ..:)) Snad raz pride niekto lepsi ... a co sa tyka tej baby tak u mna tiez presne to iste , ked som ju zbadala hovorim si ... Co sa ti na nej paci ??? Nie ze by som si ja o sebe myslela ze som vyhrala 22 titulov ale fakt som si myslela ze ked chce mat babu ze uz teda aspon peknu ... ale tak co , asi sa v zenskej krase moc nevyznam :)

lluullu

no je to takze vymazat ho zo zivota a prirodzena zvedavost ti neda, aby si sa na jeho profil nepozerela. Myslim, ze je to normalne. Raz ta to prejde, najdes si ineho partnera a prirodzene ta uz ten ex nebude zaujimat, alebo aspon menej. To su tie moderne technologie, bez nich by si o nom uz nic nevedela, mozno len tak z rozpravania z tretej ruky, ale takto ho mas stale pod nosom:)

hmka

Aj ja som to robievala, za zvedavosti, mali sme skaredy rozchod, v kontakte nie sme uz roky. Skoro som odpadla, ked som zistila, ze nielen, ze je zenaty, ale ma aj dve decka. A aky velky karierista to bol! Haha. Z hrozou som sa pozerala na foto jeho manzelky, tusim zhrabol prvu, co mu prisla po mne do cesty, myslela som, ze som latku postavila trochu vyssie... Naramne skareda zenska! Nehovorim to zo zavisti ani ziarlivosti, mam dobry zivot s prekrasnym chlapom, ale hrozne ma to udivilo, to ti teda poviem. Ten kazdodenny pohlad na spatnu zenu mu fakt nezavidim:)