prosim vas ja uz som zufala...viem ze tem na temu spirala je tu habadej...ale potrebujem pomoct...mam celkom dlhe aj priemerne huste riasy...a uz som vyskusala kadeco...ale ziadna spirala mi akosi nesadla..az na false lash effect..ale z nej ma boleli ocka,a telescopic od loreal...ktora sa ale tazko zmyvala tak mi z nej opadlai mihalnice..prosim nejaku lacnejsiu do 15 euro:((
Mascara
ja som pouzivala tiez vseliake maskary,ale na moje riasy - dlheeee a rovne nic nepomahalo. ziadna maskara mi ich nevytocila pekne. a ked vytocila tak len na chvilu . po case boli zase rovne..
no minule si sestra kupila essence z dm a vyskusala som ju. a tato jedina spirala ma taku dobru napln ze mi mihalnice dlho drzi a su pekne vytocene cely cas. len ta kefka je straaasne velka a trochu blbo sa s nou lici, ale da sa nato zvyknut
Ja som vyskúšala veľa druhov špirál,ale najviac mi sadla miss sporty taká zelená tiež iba 3 ečka stojí... a riasy mám po tom super,so žiadnou som ešte takto nebola spokojná.
ale ja nemam 16
ja som pouzivala uz vsetky znacky a nedovolim si tvrdit, ze mf a loreal su lepsie
su take iste, akurat v drahsom obale
tebe ide o cenu,pretoze inak by si vsetky ostatne znacky ako loreal, mf a este neviem ake nevychvalovala a ostatne nezatracovala
nemysli si ze su kvalitnejsie
Aluska???, čo ti je? Ja som len napisala, že s Maybeline nebude spokojna, ked mala MF. Mne o cenu nejde, ale keby bola Maybeline taka fantasticka, tak ju baby vychvalia, lenže tu sa vychvaluje falls lash effekt.. no prečo asi? Lebo je draha?
A ešte kde som napisala, že ste chudery? Toto by z mojich ust nevyšlo...
jaj sorry zabudla som, pre mirku je maybelline sracka, ona ma len na drahe
a vsetky co pouzivame lacnejsie sme blbe a chudery
len skoda mirka, ze nevies nic o tvorbe cien a marketingu, strategiach vyrobcov atd, potom by si pochopila ze cena sa nerovna kvalite
Skús sa spytat v lekarni neviem aku znacku tam predavaju ale vraj je velmi dobra