Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mascara

Príspevok v téme: Mascara
mascarka

prosim vas ja uz som zufala...viem ze tem na temu spirala je tu habadej...ale potrebujem pomoct...mam celkom dlhe aj priemerne huste riasy...a uz som vyskusala kadeco...ale ziadna spirala mi akosi nesadla..az na false lash effect..ale z nej ma boleli ocka,a telescopic od loreal...ktora sa ale tazko zmyvala tak mi z nej opadlai mihalnice..prosim nejaku lacnejsiu do 15 euro:((

lenkaa123456

ja som pouzivala tiez vseliake maskary,ale na moje riasy - dlheeee a rovne nic nepomahalo. ziadna maskara mi ich nevytocila pekne. a ked vytocila tak len na chvilu . po case boli zase rovne..
no minule si sestra kupila essence z dm a vyskusala som ju. a tato jedina spirala ma taku dobru napln ze mi mihalnice dlho drzi a su pekne vytocene cely cas. len ta kefka je straaasne velka a trochu blbo sa s nou lici, ale da sa nato zvyknut

didaaaa

Ja som vyskúšala veľa druhov špirál,ale najviac mi sadla miss sporty taká zelená tiež iba 3 ečka stojí... a riasy mám po tom super,so žiadnou som ešte takto nebola spokojná.

aluska1

ale ja nemam 16
ja som pouzivala uz vsetky znacky a nedovolim si tvrdit, ze mf a loreal su lepsie
su take iste, akurat v drahsom obale

Mirka023

Aluska, ja si nemyslim, že su kvalitnejšie.. ale urobia zazraky s mojimi riasmi. Ked som mala 16, tak som tiež mala Maybeline a ked som prešla na Loreal, tak to bol neskutočný rozdiel.

Mirka023

Takže tieto značky vychvalujem, len preto, lebo su drahšie? A nie preto že su kvalitne... hm.. zaujimave. Keby Miss sporty maskara urobila s riasmi to, čo falls lash effekt, tak vychvalujem Miss sporty za 3 ečka.

aluska1

tebe ide o cenu,pretoze inak by si vsetky ostatne znacky ako loreal, mf a este neviem ake nevychvalovala a ostatne nezatracovala

nemysli si ze su kvalitnejsie

Mirka023

Aluska???, čo ti je? Ja som len napisala, že s Maybeline nebude spokojna, ked mala MF. Mne o cenu nejde, ale keby bola Maybeline taka fantasticka, tak ju baby vychvalia, lenže tu sa vychvaluje falls lash effekt.. no prečo asi? Lebo je draha?
A ešte kde som napisala, že ste chudery? Toto by z mojich ust nevyšlo...

aluska1

jaj sorry zabudla som, pre mirku je maybelline sracka, ona ma len na drahe

a vsetky co pouzivame lacnejsie sme blbe a chudery

len skoda mirka, ze nevies nic o tvorbe cien a marketingu, strategiach vyrobcov atd, potom by si pochopila ze cena sa nerovna kvalite