Presne to je megablud číslo jedna:
"Človek, čo hovorí o samovražde, ju nikdy nespácha."
Práveže ten, čo o nej hovorí, je jej aj schopný a je to varovanie pre okolie, ktoré ho aj tak vôbec nepočúva
(ou, teraz som si spomenula, že dva týždne dozadu som povedala kamarátke asi 10x za celý ten týždeň o tom, že ma život nebaví, a že raz aj tak spácham samovraždu... ou jé).
Za druhé - rezanie sa je fajn... pre toho človeka, ináč by to nerobil. Necíti pri tom veľkú bolesť (ja to prirovnávam k štekleniu), a takisto sa podľa mňa správa aj ten, čo si reže žily. Necíti bolesť.
Ale možno to, že volá šéfke je signál, ktorý chce vysielať, aby jej niekto pomohol. Že teda možno ešte nechce umrieť, alebo si nevie vybrať, a keď príde na lámanie chleba zistí, že ju tu predsa ešte niečo drží.
J111 - vitaj v klube "schizofrenikov" :-D mňa tak nazýva pár ľudí, ale ja sa vždy len zasmejem. To, že ma občas prenasledujú svetielka a podobné kraviny a že sa u nás v izbe blysne, neznamená, že som schízo :-D
Meretseger - a ja furt rozmýšľam, prečo neplačem. Prečo už nedokážem plakať (inokedy som dokázala). ..... to bude asi tým sebapoškodzovaním.
Poďme uzavrieť pokrvné bratstvo :-D