Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sen o konci sveta

Príspevok v téme: Sen o konci sveta
Pastelka02

Už asi 2-3 týždne mám ten istý problem-sníva sa mi o konci sveta.Bolo by to aj normálne kebyže sa mi to nesnívalo skoro každý deň(niekedy aj 3dni za sebou niekedy su aj dva -3 dni prestávky...)Ale musím ešte poznamenať že je to vždy s tou istou temou ale vždy z iným scenárom....prosím porodte mi či je to normálne a ako sa tých snov zbavím?som už zúfalá...

sureves

a prečo si z toho robíš ťažkú hlavu? Veď sen je len sen, nie je to realita...podľa mňa si len prepracovaná alebo zaťažená nejakým problémom, často myslíš na veľké veci a premieta sa ti to do konca sveta...zbytočne sa nad tým zamýšľaš, nič nezmeníš...prestane to samo...

Andrejsha111

NOO...aj mne sa casto sniva o konci sveta.. a pritom na to vobec nemyslim.. jeednu dobu som na to verila, ale ptm som to niejako pustila z hlavy a povedala si co sa ma stat sa stane.. jeden sen bol napr. o hlade na svete, druhy o velkych zaplavach.. rozne..

Onn

aj mne sa takee sniiva ..obloha je cervenaa a staale z nej nieco padaa , vsetko sa ruuti .. kazdy niekam utekaa, ak okeby na bezpecnee miesto a ja myslim na paaar ludi a ciitm nesmiernu laasku k niim, ale neviem ich naajst .. viem ze to je naas koniec a viem ze tam niekde suuu a cakaa ich to istee

dfsad4df8a48

Sny neprestanu kym ich nepochopis, je to odkaz,sprava od tych tam hore a ked ich nepochopis...proste bude to iba horsie a horsie kym nedoplatis na to velmi tvrdo...radil by som si poriadit nejaky snar. Vela stastia.

Sikís

Aj ja som mala sny o konci sveta .Snívajú sa nám preto lebo sa bojíme toho čo si myslíme že sa stane .Prestala som myslieť na reči čo si ľudia vymysleli .A už nemám také sni ale mala som aj sen o obetovaní .

johnyZ

Ja som mal jeden čas nočné mory, najprv som mal búšenie srdca, neskôr som to začal brať ako horor/zábavu. Potom to prestalo.

ivana45

Preco vlastne si zufala?
Ved rano rozoznas, ze to bol sen, nie? Ber ten sen ako sukromne kino a nechaj ho cely prebehnut. Potom sa mozes tesit, ze to bol len sen ... naco to rozoberat?

johnyZ

A čo sa vám presne sníva? Niekedy nás sny len chcú na niečo upozorniť, čo sa stane v budúcnosti. Môžem len hádať, ak sa vám sníva o konci sveta, tak sa stane niečo, čo bude pre vás osobne koncom sveta.