Prehnaná žiarlivosť ???

Príspevok v téme: Prehnaná žiarlivosť ???
IRE88

Ahojte, som Ivet a mám 19rokov, o 4roky staršieho priateľa s kt. som 2roky. Ide o to, že on keď je niekde s kamarátmi vonku alebo na chate,vypije si a zatelefonuje mi že ako mu je super, pritom ani nevie kde je sever. Ja som v tom čase doma a vždy mu do telefonu nechtiac poviem niečo čo ho rozčúli a pohádame sa. Ja by som sa tiež išla von baviť ale nemám s kým, aj by bolo ale každý má iné plány a ja sa vnucovať nechcem. Asi som moc žiarlivá. Niekedy sa fakt pohádame len mojou vinou pretože si myslím že na mňa nemá čas.Čo mám robiť? Poraďte prosím..

IRE88

janka24
super nápada, ďakujem. Už mi to niekedy prišlo lúto ked hovoril ako mu je dobre, že je zábava a tak podobne.

IRE88

Khana
máš pravdu, sem tam keď vybehnem s kamarátkou von (keď má čas) tak je to super, uvolnenie a vtedy nemyslím na neho..len je to fakt malokedy...Asi by som si mala nájť nejaké koníčky. Len musím prijsť na to, čo by ma bavilo..

mate59
on nechce aby som chodila s ním keď ide von s kamarátmi..Niekedy ma zoberie ale inokedy chce ísť sám..

janka24

To je zaujímave, ked sa ti ozve vždy , ked je s kamaratmi vonku, ža ako mu je super. ..nabuduce mu povedz, že ked nechce žiadnu scenu nech ti nevolá, ked je von a sa SUPER bavi, ked vie že ty si doma..ja by som mu asi nedvihla..ved ked je von s kamaratmi nech si uživa a nevola ti vtedy..dajme tomu, že ty maš tiež vtedy svoju zabavu a nemaš čas sa mu venovat-hoci iba čitanie knihy.-:-)

Khana

Ire ono to ani nemusi byt rovno ziarlivost. Mozes byt na seba nahnevana, ze si nevies zariadit prijemny cas aj bez neho a potom ked on zavola a zdiela pocity radosti s tebou, tak to nevies uniest a ventilujes to na nom.
Cize co by si mala robit? Urcite mas daku kamaratku, ktoru mozes zavolat von posediet a stravit s nou par peknych chvil. Preco neskusit toto?
Nebud na priatelovi zavisla a urcite nanho nehadz vinu za tvoje nalady a pocity, to je len tvoje kakao.