Ahojte kto zachitil v TV spravach Markizy 15.02.2010 reportaz o prieskume solarii ??? Aky na to mate nazor?
Solarium - reportaz v spravach ALARMUJUCE
peta0123 a dá sa to zohnať bežne? tá značka?
Skusala som mnohe, no spomedzi nich mi najviac vyhovuje Fakebake. Takze uz dlho pouzivam ten a som max. spokojna :)
Peta, aky je kvalitny samoopalovak na prirodnej baze? Ktory odporucas?
Tie najkvalitnejšie samoopalovaky funguju na DHA a Erytrulóze... Treba si vyberať len tie čo su na prírodnej baze, v nich je ovela menej chem. latok. Chem. látky sú i tak všade i v bežnom dennom kreme, potravinach, detskej, vyzive... Ved kazda molekula je nejaka chem. latka :) Len treba rozlisovat, medzi skodlivymi a prospesnymi... Co sa tyka oranzovej farby, tak ta je problemom lacnych samoopalovakov...
Uz som k tomu nieco nasla :) www.codecheck.info
Deplhia, toto je zlozenie jedneho samoopalovaku Xen-Tan, ktory si chcem kupit:
Ingredients: Water, Ethoxydiglycol, Dihydroxyacetone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl, Stearate (and) PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Propylene Glycol, Corylus Americana (Hazel) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Juglans Regia (Walnut) Shell Extract,Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Mineral Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbic Acid (Vitamin C), Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, BHT, Sodium Metabisulfite, Tetrasodium EDTA, HEDTA, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Fragrance.
Prosim ta, vies mi povedat ci je v nom nieco vyslovene skodlive? Teda ak nepocitam parabeny, ktore su takmer vsade...
mudry clovek sa uci na chybach inych, hlupy na vlastnych....
pozor aj na samoopalovacie. je to s prepacenim sajrajt chemickych prisad skodlivych na organizmus.
solaria su dobrym biznisom pre prevadzkovatelov, no a casom tym, ktori odstranuju skody nimi sposobene (predcasne starnutie pleti, znamienka, rakovina koze, vrasky,..) teda pre plastickych chirurgov, salony krasy, koznych lekarov, onkologov,...
ja nemôžem ani to, lebo si to neviem naniesť :D som oranžová, čiže prirodzene biela :DD
no hrôza, asi bude lepsie pouzivat iba samoopalovacie, alebo tonovacie kremy..
človek sa učí na vlastných chybách, avšak niekedy je neskoro na oľutovanie a nedá sa to vrátiť