Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Solarium - reportaz v spravach ALARMUJUCE

peta0123

Skusala som mnohe, no spomedzi nich mi najviac vyhovuje Fakebake. Takze uz dlho pouzivam ten a som max. spokojna :)

peta0123

Tie najkvalitnejšie samoopalovaky funguju na DHA a Erytrulóze... Treba si vyberať len tie čo su na prírodnej baze, v nich je ovela menej chem. latok. Chem. látky sú i tak všade i v bežnom dennom kreme, potravinach, detskej, vyzive... Ved kazda molekula je nejaka chem. latka :) Len treba rozlisovat, medzi skodlivymi a prospesnymi... Co sa tyka oranzovej farby, tak ta je problemom lacnych samoopalovakov...

Lucinka33

Deplhia, toto je zlozenie jedneho samoopalovaku Xen-Tan, ktory si chcem kupit:
Ingredients: Water, Ethoxydiglycol, Dihydroxyacetone, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl, Stearate (and) PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Propylene Glycol, Corylus Americana (Hazel) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Juglans Regia (Walnut) Shell Extract,Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Mineral Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Ascorbic Acid (Vitamin C), Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, BHT, Sodium Metabisulfite, Tetrasodium EDTA, HEDTA, Citric Acid, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Fragrance.

Prosim ta, vies mi povedat ci je v nom nieco vyslovene skodlive? Teda ak nepocitam parabeny, ktore su takmer vsade...

delphia

mudry clovek sa uci na chybach inych, hlupy na vlastnych....

pozor aj na samoopalovacie. je to s prepacenim sajrajt chemickych prisad skodlivych na organizmus.

solaria su dobrym biznisom pre prevadzkovatelov, no a casom tym, ktori odstranuju skody nimi sposobene (predcasne starnutie pleti, znamienka, rakovina koze, vrasky,..) teda pre plastickych chirurgov, salony krasy, koznych lekarov, onkologov,...