Bolest hrdla, ked preglgam alebo zyvam

zuzic

no mas pocit ze si pri mori akurat to more chyba ze?:)
nie mne ani nesumi ja len akoby slabsie pocujem, jednoducho sa mi zlievaju zvuky dokopy. pekne trapasy su z toho:) ale inac ked som mala ale dva mesiace brat mi nechtiac hodil sachovnicu na hlavu:D odvtedy hovoria ze z toho som taka sibnuta:)

jajaja99

kazda rada dobra, dikes o)
ano stale mam pocit, ze som pri mori o)
casom som si zvykla, da sa s tym zit, uz to ani nevnimam...najprv mi davali lieky na prekrvenie ciev, vraj sa to zlepsi.ale nezlepsilo, tak ma poslali na rtg a povedali, ze je to z tej krcnej chrbtice...aj tebe stale sumi? nemala si nejaky uraz hlavy? aj na to sa ma vtedy pytali, ale nespominam si, ze by som niekedy padla na hlavu o)

jajaja99

vycisit si usi?o))
nie, na usne nie....to som obehavala pred tromi rokmi, pretoze mne aj bez anginy stale sumi v usiach...skonstatovali, ze je to z krivej krcnej chrbtice, dali desat rehabilitacii a dovi dopo o) po tolkom case to uz nevnimam....a okolie si zvyklo na opakovania o)

zuzic

viem jaja...tie pliagy vedia niekedy spravit peknu sarapatu...zda sa ti ze nic to nie je a potom ako velmi to vie ovplyvnit zivot:(
a neposlala ta na usne? inac jajka ty si mi strasne sympaticka vies preco? lebo ja tiez horsie pocujem:)) uz od oktobra, komunikujem asi takym stylom:) takze ti uplne rozumiem ako to je...dufam ze ti to prejde spolu s tou chorobou a ak nie tak vies co mas robit:)

jajaja99

zuzic, vies ako sa vravi, nenahraditelnych su plne cintoriny. znie to blbo, ale je to tak.mam jasny priklad z vlastnej rodiny, preto taketo "pliagy" riesim radsej hned v zarodku, kym to nema neblahe nasledky napr. na srdiecko.hlava ani nie, ale hroozne ma svrbi v uskach ...taky divny pocit, ako keby som slabsie pocula.ale asi aj pocujem, lebo som s doktorkou komunikovala stylom:otazka..prosiiim?..otazka...prosiiim? az mi to bolo blbé...

zuzic

jaj jajaja vies ja mam vzdy tak vela casu:DD ale nie len kym nemam teplotu ani nic tak hadam to neni take zle:)
ale potvora mne niekedy zaberieta formulka:) a hlava ta neboli?

jajaja99

nezabrala veru potvora...a ako sa mi to kraaasne rymovalo o)
kasles kasles...a na co cakas? kym sa to zhorsi? nebeham k lekarovi s kazdou somarinkou, ale ked musis, tak musis....o)