Je dolezite aby partner vo vztahu miloval, alebo sa mam uspokojit s tym ze "len" lubi?
milovat vs. lubit
a co mam teda robit? to sa mam s nim rozist? Alebo ako? Pretoze on to uz citit nebude, po takom dlhom case.. a ja sa uz citim na vztah ktory smeruje k rodine, detom, svadbe atd. Tento vztah tam nesmeruje, tak kedy ak nie po 3rokoch? Ale co robit ked ja ho milujem? :/
tiez si myslim
Ja si myslim ze po takom dlhom case ak sa dvaja nemiluju, nema to perspektivu. Alebo sa mylim? Chcem vediet nazor inych.
nevadi, sak chapem ze ked s tym nemas skusenost sa ti tazko radi. Mna to len mrzi, ze ma uz nemiluje a trva to uz viac ako rok. Najprv som myslela ze je to take chvilkove, ale teraz uz viem ze sa to nezmeni. Len premyslam, ci mi to stoji za to, ci by som nemala mat pri sebe niekoho, kto ma bude milovat, pretoze ten pocit dokaze strasne chybat, hlavne ked ja ho milujem. Teraz som skor chcela pocut nazor niekoho cudzieho, ci mi povie ano je to nanic ked ta nemiluje, alebo ze mi ma stacit ze ma lubi, ze aj s tym dokaze chlap viest vazny vztah. Lebo ja o tom pochybujem, myslim ze lubit nestaci. Strasne tuzim citim ako som pre neho vsetkym :(
aha sry, myslel som na nieco ine, to si mala hned napisat ze teraz ta uz nemiluje ale lubi, tak v tom ti poradit neviem, nemam skusenost s vaznym dlhsim vztahom, ale ludia sa vraj miluju aj po 30rocnom manzelstve, tak ja nwm asi niekde bude problem, no sry lepsiu radu nemam
Ja to viem rozlisit. Mozem cloveka lubit, lebo to tak citim, ale mozem ho milovat, lebo je mi to ten najvzacnejsi clovek na svete, dokonale ho poznam a milujem ho aj z jeho chybami. Proste to citim inak a viac. Neviem ci sa to da vysvetlit v slovach.
No ja si myslim ze milovat je viac ako lubit.. a nenazvala by som to len lubenim, keby sme boli spolu kratko a este by to mohlo prist. Ale sme spolu 3roky a on ma nemiluje? Pritom kedysi mi to vravieval, teraz to vraj neciti. Ma to vobec takto vyznam, nemal by clovek milovat po takom case, ak ten vztah ma mat buducnost?
alebo inak, ak by bolo milovat viac, ako rozlisim ze ,,nielen,, lubim ale milujem?:)
sry ale podla mna je to len rozdielne slovo s tym istym vyznamom nemyslim si ze milovat je viac ako lubit, ci sa mylim?.-)
len lubi?ved aj to si treba vazit preboha...:(( ja skor riesim problem ked ma ma len rad...to je nanic