... a moje libido je neskutocne. Uz druhy mesiac som bez sexu a ak mam byt uprimna, nezvladam to. Nie som zvyknuta byt tak dlho bez. Manzel je nastvany, ze som otehotnela - hoci ved bol pri tom a robili sme to bez ochrany - a teraz o mna ani nezakopne. Ked sa urobim sama, mam neskutocne silny orgazmus. Uz sa mi o sexe aj sniva ... A to sa o par mesiacom nebdm citit ani trosku sexi, teraz mi prsia narastli uz o dve cisla a citim sa velmi dobre. Co s nim? Vlastne ani necakam radu, ved manzela mi nezmenite...
Manzel ma odmieta, lebo som tehotna ...
tak neostava ti nic ine len sa s nim porozpravat co je vo veci inac sa budes dalej trapit komunikativnost je vo vztahu dost dolezita a este k tomu ked ste manzelia posad ho za stol a ideme sa porozpravat
Bude to nase ttetie dieta ... on ho chcel pred dvoma rokmi, ale ja som vtedy mala pracovne povinnosti. Teraz, ked sa to stalo, zrazu sa distancuje a ignoruje ma ... Asi ma pocit, ze zlyhal, ale podla mna, ked rok sexujeme bez ochrany, bola to len otazka casu, kedy bude z toho dalsie dieta. ja som v pohode, na male sa velmi tesim, len sa citim neskutocne sma - a odvrhnuta ...
akoze nechapem tvojho muza necha ta v tom a teraz o teba ani nezakopne? co to je zac?