Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manzel ma odmieta, lebo som tehotna ...

Príspevok v téme: Manzel ma odmieta, lebo som tehotna ...
zuzula12

... a moje libido je neskutocne. Uz druhy mesiac som bez sexu a ak mam byt uprimna, nezvladam to. Nie som zvyknuta byt tak dlho bez. Manzel je nastvany, ze som otehotnela - hoci ved bol pri tom a robili sme to bez ochrany - a teraz o mna ani nezakopne. Ked sa urobim sama, mam neskutocne silny orgazmus. Uz sa mi o sexe aj sniva ... A to sa o par mesiacom nebdm citit ani trosku sexi, teraz mi prsia narastli uz o dve cisla a citim sa velmi dobre. Co s nim? Vlastne ani necakam radu, ved manzela mi nezmenite...

no jaaaaa

tak neostava ti nic ine len sa s nim porozpravat co je vo veci inac sa budes dalej trapit komunikativnost je vo vztahu dost dolezita a este k tomu ked ste manzelia posad ho za stol a ideme sa porozpravat

zuzula12

Bude to nase ttetie dieta ... on ho chcel pred dvoma rokmi, ale ja som vtedy mala pracovne povinnosti. Teraz, ked sa to stalo, zrazu sa distancuje a ignoruje ma ... Asi ma pocit, ze zlyhal, ale podla mna, ked rok sexujeme bez ochrany, bola to len otazka casu, kedy bude z toho dalsie dieta. ja som v pohode, na male sa velmi tesim, len sa citim neskutocne sma - a odvrhnuta ...