Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Najlepsi balzam na pery

pepa1493

vyskusala som uz hadamm vsetky co sa dalo ... ale dporucam aloe lips ale prijemne soknuta som bla s obycajneho balzamuna pery z tesca :D ma to taky tyskysovy obal stoji to asi 70 centov a vola sa to TESCO lipbalm ... len mierne vonavy ale e super fakt strasne som bola s neho prekvapena

danielaaa

ja som ich uz vyskusala tolko, ze ich neviem ani zraátat,
jednoznacne naj je Flexitol
medzi lepsie patria aloe lips, doliva, bioderma la roche posay
Labelo, astrid, alverde, garnier a bla bla dalsie sracky obsahuju zlozku, ktora pera vysusa a to ma byt akoze balzam na pery haaa fasa

ALOE 252

uplne suhlasim s aloe.... ALOE LIPS je najlepsi,je sice bez prichuti a vone ale kto chce naozajstny skvely balzam na pery tak tomu to nevadi ;)

sfdf

ja mam tiež najradsej labello hydro care :) som na nom zavisla, ale ked su pery ozaj suche tak je lepsie pouzit nieco mastnejsie ako napr. hojivy zazrak od oriflamu alebo nieco specialne z lekarne ..

Balzamka

tak u mňa vyhrali jednoznačne Labellá :D sú voňavé,majú jemnú toňujúcu farbu a mám po nich hebké pery....mínusom je to,že si ich musím každú hodinu znovu nanášať...ale nepohrdám ani Astrid :D

winnie

kedze beriem aknenormin mam teraz velmi vysusene pery, skusala som garnier repair, ten bol strasny balzam - neodporucam, v lekarni mi poradili svedsky balzam neutrogena - je vynikajuci a vydrzi strasne dlho na perach :) a nie je ani drahy

jankaaaaaaa

ja pouzivam balea - ceresnovy, fajne vonia ako zuvacka. ale nechuti nijako. neviete mi poradit nejaky balzam, alebo lesk, nefarbiaci, ktory aj fajne chuti?