cafte mam taky problem... moj chalan odchadza na 2 mesiace do zahranicia. vzdy ked na to pomyslim chce sa mi plakat a velmi sa trapim... prosim pomozte mi
pomozteeeee prosiiim
no ved aj ten môj presne o 2 týždne odchádza.. ja sa najviac bojím toho dňa odchodu.. ako to bude.. len ked si na to pomyslím, tak mi je nanič.. no to bude pekne ťažké..
Ak ho mas rada thak to musis vydrzat,,,nemysli na to ze odchadza ale na to aky to bude krasny pocit ked sa znova vrati,,,
pre adusu: adus a už odišiel? ak ano, ako ste sa rozlučili? ja na to stale myslim, ked nastane ten den, kedy bude musiet odist.. a netusim ako to budeme zvladat.. on mi povedal, ze sa pride so mnou rozlucit o den skor, lebo kebyže ho idem odprevadiť k autobusu, tak to by sme fakt nezvladli.. porad mi prosim, co si robila, ked odišiel, teda ak už odišiel.. ja sa asi pojdem hned dat vypisat na marodku, lebo budem stale smutit za nim.. fnuuuk.. ale musim to vydržať.. tak aj ty hlavu hore..
2 mesiace zvládnete.Predstav si , že by musel na 2 roky na vojnu ako kedysi...
ved dve mesiace nie je vela mozete si volat,pisat,...al. chod s nim..a pre vztah je to dobre upevni sa alebo..
2 mesiace neni vela, ak ta lubi, tak na teba nezabudne, ak zabudne, nelubil ta a aspon to zistis. lepsie skor ako neskor.
ADUSA, TO NIEJE VELA. MOJ PRIATEL ODISIEL NA 7 MESIACOV. ZALEZI OD TOHO AKU DôVERU V SEBE MATE. PO ODLUCENI ZISTIS, CI JE TO PRAVA LASKA. BUD SI BUDETE CENNEJSI, ALEBO VAM BUDE LEPSIE SAMYM. TO JE UZ NA VAS. MOZNE ZE SI TERAZ POVIES ZE JE TO NEZMYSEL, ALE KED SA VRATI, TAK BUDES VEDIET O COM HOVOTIM. VELA STASTIA
adusa,
neviem ako ste dlho spolu.Ale ak Ťa ľúbi, tak to vydrží.A Ty sa skús zamestnávať, keď na teba príde smútok a keď to nepomôže, tak si predstavuj čo spolu podniknete keď príde.