poradite mi aku značku telového mlieka pouzivate? aby aj pekne vonalo a pokozka po jeho pouzití bola hebka...dakujem
Telové mlieko, ktoré je dobre?
Tak ja som odskúčala takmer všetky, o ktorých píšete... Dokonca ich mám v kúpelni viacero a striedam ich podľa stavu pokožky alebo nálady alebo tiež príležitosti.
Moje skúsenosti:
Garnier nie - lepkavý dlho po nanesení, neznášam ho, eee...
Nivea áno - výborná, tú si vyberám podľa stavu pokožky, na zimu modrú mandľovú na leto ľahšiu verziu.
Ale moje top mliečko je Bioderma, je síce neparfumovaná, takže telo nevonia (čo som rada, čím menej chemikálii, tým lepšie), za to vláčna pokožka celý deň.
A ešte sa mi veľmi osvedčilo telové maslo od Body shopu, úžasná vôňa po dlhý čas, hebulinká pokožka, len keby nebolo také drahééé...
Raz za čas si pokožku premastím aj kvalitným olivovým olejom alebo nanesiem na celé telo zábal z olivového oleja zmiešaného v horúcom kúpeli s medom a pobehujem po byte aj pol hodinku, potom sprchar. Pokožka je nádherne hebunká!
Keď budete skúšať, sama prídete na to, čo vám sedí najlepšie :-)
ja nedam dopustit na biodermu.. ale ta je neparfumovana :) ale hebku pokozku mam potom este dost dlho a mavam ju inak dost citlivu/stipe ma ked je vysusena
neutrogena-
-odkaz odstránený-
Ja osobne používam kozmetiku značky Babyline. Je to nemecký výrobca Noelken. Dostať ju v lekárňach. Je tam aj detský krém na pleť, detské telové mlieko a používam ho aj ja a môj syn. Príjemne voní a nemala som žiadne alergické reakcie, ako u iných prípravkov. Pleť je potom úplne hebká a vláčna, ako bábätko.
Ahoj, ja nemam rada telove mlieka moc, bo su take slizko vodove. Kremy ako klasicka Nivea mam radsej, len su prilis tuhe. Takze mne momentalne vyhovuje krem Mitia, fajn vonia, je lahko roztieratelny - nieco medzi kremom Nivea a telovym mliekom.
www.tomil.cz
mala som nejaké uz z oriflamu,ale pravdu pvediac,z touto značkou som uz skončila,lebo mi po nejakom čase vsetky výrobky pripadaju na jedno kopyto,ale to je len moj osobný názor.
zvyknem si kupovat niveu na suchu pokozku,ale chcelo by to zmenu a preto som bola zvedava na vás názor,s akým mate skusenosti.
ja som skusala vsetky mozne..mam citlivu suchu pokozku a vsetky, aj tie "neparfumovane" mi nerobili moc dobre... najlepsie na svete je podla mna detske Bubchen milk kamilkove:)
Skúšala som rôzne telové mlieka, a pre mňa najlepšie, hlavne na zimou namáhanú pokožku, je Dove. Pokožka je po ňom veľmi príjemná na dotyk, ale aj pre oko :)
ja pouzivam: zvláčnujuce telove mlieko SSS z avonu..je to taky biely obal s ruzovou znackou,mne sa paci aj ta jeho jemna kvetinkova vona,mlieko rychlo vsiakne,pokozka nieje mastna a nelepi sa...fajny pocit vydrzi dlho a ja dokonca ho pouzivam na tvar namiesto pl.kremu,kedze mam problemovu citlivu plet a malo co mi vyhovuje..a je aj za skvelu cenu:D