Ahojte, prosim vas ako by sa podla vas mal starat partner o svoju partnerku ked caka babatko?
dik za vsetky nazory....
Ako by sa mal starat partner o svoju tehotnu partnerku?
katalinka, mne ešte lekár napísal do papierov termín o deň skôr a ja som ho presvedčila o nasledujúcom dni, tak prepísal termín, aj keď si iste myslel, že som šiši. a dieťa prišlo na svet presne v ten "môj" termín o desať minút 12.
aj moj :) zacal sa tlacit von o jedenastej vecer, hovorim mu hou hou hou zlatino, ja sa potrebujem vyspat, neblazni, vydrz do rana, kam sa chces takto trepat proti noci, on ze ok mami, vydrzim :)) a rano o desiatej isiel na to
no jasnéééé...je inteligentná, pochopila ako sa veci majú a dala mi za pravdu...
jasne, vela pohybu len prospeje. a treba skontrolat kazdy kutik v byte, ci je cisty a bezpecny.
katalinka, aj tvoja?? :)
datelinka jasnééé, ja som sa dokonca rozhodla pre konkrétny deň kedy porodím...a dcéra sa prispôsobila... :-)
to co je za blbu otazku????
starat sa o partnerku? vsak ako predtym- s uctou a laskou. nic viac a nic menej. tehotenstvo nie je choroba- mamicka ak je svojpravna, zakladnu starostlivost o seba zvladne aj sama...:))
jej, aj vy ste behali po byte, utierali prach, prali, žehlili, prestavovali nábytok, varili, nakupovali..... keď ste boli tehotné? ja si neviem vynachváliť takúto predpôrodnú prípravu. ešte nejaké prechádzky, domáce cvičenie na fit lopte (teda skôr ukolísavanie nepokojného dieťatka).... a pôrod išiel tak ľahko a plynulo... nebyť bežnej poradne v tehotenstve, tak si ani nevšimnem, že už rodím :-))
presne jajka...a nemal by "pindať", keď sa rozhodne maľovať a prestavovať nábytok
nemal by jej brániť, ked sa rozhodne x-tý raz vydrhnúť celý byt
od kedy vymysleli topánky na suchý zips aj v tomto sme sebestačné... :-)