Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlpky na nezvycajnom mieste :(

Príspevok v téme: chlpky na nezvycajnom mieste :(
kukuk2

dobry den ,chcela by som sa spytat...mam chlpky v oblasti pod pupkom... neviem ci je dobre si to zacat vytrhavat?? laser som skusila a velmi mi nepomahala a epo elektric.ihle mi zostavaju jazvicky(zrejme alergia na sitie alebo vpichy na kozi, pretoze ja mirobia hned zle hojace sa rany a potom jazvicky)..nema niekto podobnu skusenost? a chcela by som sa spytat ci je vhodne si to zacat trhat. dakujem za pripadnu odpoved, prajem pekny den :)

lejla11

delphia, takze ak mam chlpky na boku tvare a na prsiach, nemam si ich vytrhavat? a co holit? ani to neni dobre? co by si mi odporucila?

anjelik9

inak ete mam otazočku =) ked si odfarbujete chlpky tak vam potom postupom času nezhrubnu jak ked si to holite žiletkou? bo ja som si ich par krat odfarbila ale po čase to dorástlo a potom som s tým prestala lebo sa bojím že mi narastu hrubšie

anjelik9

a mne na endokrinologii vravela že to je normalne že ma žena ochlpenie aj na tvari na bruchu a pod =) (mierne samozrejme)

delphia

ja som pracovala s diodovym laserom LightSheer od fy. Lumenis. ak mas chlpy tmave (teda obsahuju farbivo melanin)- vysledok je zaruceny. svetle ochlpenie laser nenici

delphia

kukuk este si nenapisala, ci to bol naozaj laser, alebo IPL. tieto pristroje si ludia casto mylia, no je v tom rozdiel.

sala epilaciou fyziologicke ochlpenie sa zvycajne preriedi (tak ako pises -na nohach), ale u zien pod pupkom (tzv.linea alba) chlpy nie su fyziologicke. tam jednoducho nemaju byt, tak isto ako nad hornou perou, brade. a presne na tychto miestach sa trhanim pravaze mnozia. nie je to moj vymysel. robila som vyse 3 rokov v epilacnom centre a mala som moznost denno dennne na vlastne oci vidiet, ake huste a tmave ochlpenie sa da trhanim na tych miestach vypestovat. nase epilacne centrum navstivilo stovky klientov, takze mala som moznost stretnut vela takych pripadov.

ak sa chcete presvedcit, ci je na tom nieco pravdy co hovorim, tak si nechajte vyrasit vsetk chlpy minimalne 2 mesiace bez trhania a len vtedy budete vediet posudit, co ste si tam vypestovali. ale zdoraznujem!!! ze ide o miesta, kde u zien nema co hladat ochlpenie- teda na tvari, pod pupkom, na prsiach, okolie bradaviek. vsade tam, kde je mat chlpy uplne prirodzene- teda ruky a nohy- tam epilaciou (to je jedno ci voskom, alebo strojcekom- podstata je v tom, ze chlp sa vytrhne z korena) ochlpenie redne.

sala00

ani mne laser nepomohol. a to mam hormony podla vysetreni v poriadku. a nie je pravda, ze by z trhania zhustli. prave naopak. robim to uz dlho a mam ich stale menej. na rukach a nohach si depilujem cukrovou pastou a to je nenormalna pecka. neuveritelne sa mi preriedili. niekedy som mala nohy ako opica a teraz je to o 50% lepsie. neviem si to vynachvalit. voskom to boli viac, ale lepsie sa s nim manipuluje.
no neviem, kazdy clovek je asi iny, ale ja to robim takto a aj tomu ostanem verna. mam jemnu pokozku bez chlpkov a ani za to nevyhadzujem tisice.

kukuk2

na laser som bola 3x a skor som mala pocit ze ked mi to oholili a potom laser, ze mi z toho holenia pekne stmavli a narastli a ze by bola nejaka zmena :( ... praveze nechcem aby to bolo este horsie