Mal som sex za finančú odmenu s jednou slečnou - nejednalo sa o klasickú prostitútku, ale o dievča ktoré si takto z času na čas zarobí. Pohlavný styk bol s gumou, orál mi robila bez gumy - toto všetko je myslím si v poriadku ale problém je, že sme sa aj bozkávali a cca 36 hodín pred stykom mi trhali zub a rana mi stále mierne krvácala. Samozrejme toto mi v prvom momente žiaľ nedošlo. Chcem sa opýtať na váš názor - čo všetko som mohol dostať a aká je podľa vás pravdepodobnosť nákazy a ako by ste teraz postupovali. Ďakujem
Sex za FO
V prvom rade by som ti chcel napisat ze na svete je plno peknych dievcat tak preco behas za takymito zenami a potom sa obavas a teraz ti trochu odbornejsie poviem co si mohol chytit: Kedze pri styku si pouzil kondom co kvitujem tak ked sa neposkodil tak by si nemal nic chytit ale existuju ine choroby napriklad HSV1 (herpes simplex virus ktory sa da preniest pri bozkavani je to klasicky opar, dalej genitalny herpes HSV2 ktory je v oblasti konecnika a genitalii ten sa da preniast aj tak ze si sa otrel o osobu s ktorou si bol ked si este kondom nemal nasadeni , samozrejme pozname este herpes zoster ktory je kludne na oblasti pasu, a na tele a tiez sa prenasa dotykom. Kedze pri oralnom styku si nemal gumu tak si mohol chytit kvapavku ktorou sa osoba mohla nakazit ked robila oral niekomu inemu a ty by si to teraz chytil odnej a kedze ako spominas mas v ustach ranku po extrakcii zuba. Keby si nieco spozoroval tak treba ist k lekarovi na kvapavku obvikle na sadzujeme ATB liecbu najcastejsie penicilin ked si alergicky tak davame makrolidy a bolo by dobre vyhladat osobu s ktorou si mal styk aby sa aj ona liecila je to eticke. O zltacke ti tu uz niekto pisal sa ta prenasa vsetkymi druhmi styku oralne analne a vaginalne. to si mohol kludne dostat pokial bola osoba nakazena. A nazaver kedze mas v ustach otvorenu ranu a pokial aj zena mala v ustach krvacajucu ranu tak HIV virus mozes dostat. Pokial ona nemala v ustach ziadnu ranu a bola by nakazena virusom HIV nemohol si ho dostat lebo hoci sa virus nachadza vo vsetkych telovych tekutinach okrem potu jeho koncentracia je prilis nizka na to aby si sa nakazil slinami pri bozkavani. Do buducnosti Ti doporucujem pokial budes vyhladavat takyto druh uspokojenia aby si pouzival prezeravativ pri vaginalnom analnom a oralnom styku, slecnu nebozkavat v ziadnom pripade. Alebo ked bude mat urobene testy nech ti ich ukaze a potom budes 100% isty- takato situacia vsak asi nenastane. Tolko z mojej strany
frena-:DDDDDDDDDDDDDDDD
nic osobne ...ale toto je vazne ze ..rozmyslanie kktom
Aluška a čo keby si ray použila hlavičku aj ty a nenadavala chlapcovi, čo si pýtal radu.
vela laickej verejnosti si mysli, ze pri oralnom sexe nic nechytis, co je blbost Pri orale sa mozes nakazit rovnako ako pri beznom nechranenom pohlavnom styku.. Aj tam sa totiz dostava sliznica na sliznicu. Vela ludi to podcenuje. Takze bacha
Tak ti treba
začni sa modliť.
opytaj sa rodicov........mozno ta aj pochvalia.
Ešte raz - príspevok som tu dal raz. Áno - niekto tu podobný príspevok dal viac krát, ale ja len raz a pokial si ich porovnáš tak uvidíš že sú o dosť iné
jasne...za tento tyzden tu uz boli asi 4 temy, ze: bol som s ku.vou, sex s kondomom a oral bez neho?
co som mohol chytit?
staci ked budes rozmyslat hlavou, nie penisom a nemusis sa bat ziadnej choroby