Postoje k homosexualite

meggy10

ved som napisala, ze sa taki ludia rodia a je mi to aj jedno ci buzna, alebo nie, ja som napisala moj nazor tak nekomentuj hned a co keby.

pamma

Myslim si, ze som tolerantny clovek. Absolutne neodsudzujem, nemoralizujem. Len stale neviem zaujat postoj k adopciam. Velmi diskutabilna tema, napada mi X dovodov preco ano, zopar preco skor nie.

za8icka

meggy10 a co budes robit ked sa taky clovek narodi tebe? zavrhnes ho lebo podla teba je zvrateny, nechutny, hnusny a odporony?

Nikto si nevybera aky sa narodi. Jednoducho to tak je ci priroda spravi omyl alebo nie. Ludia ktori su inak orientovani nie su o nic menej ludmi ako ostatni. Kolkokrat su to aj povahovo lepsi ludia ney niektori "normalni"

kloko

pre meggy10: Ak chces vyslovit nejaku "mudrost" tak si najskor aspon over, ci je to naozaj tak ako hovoris. Homosexualita je nie je u zvierat nicim neobvyklym, co ma aj vedecky zaklad.

pohoda 2

a transexual co... hm? to je napriklad chlap v tele zeny je to omyl prirody. je to dokazane pretoze moja mama robi v nemocnici na MR a CT a uz sa jej neraz stalo ze mali na vysetreni male babatko ktore malo oboje pohlavne organy a teraz mali zistit ci je to chlapec alebo dievca...a podla toho odstranili druhy organ. a co ti ktory sa narodili ked tato technika nebola a narodili sa proste s inym organom? ze bunky maju zenske ale su chlapy...uplne normalka a kd sa niekto citi lepsie ako niekto iny tak preco sa neoperovat? je to taka ista plastika ako ked si da niekto zvatsik kozy...tiez je niekto iny da sa povedat a tiez je spokojny a sebavedomy...a ked s tym ten dotycny nema problem tak preco odcudzovat...;)