Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Krem na hemoroidy Hädensa

Príspevok v téme: Krem na hemoroidy Hädensa
aadrin

Prosim vas mate s tym kremom skusenosti ???.. nechala som si ho doviezt z rakuska a mam pocit, ze je to horsie ako ked som ho nepouzivala....pouzivam ho tyzden...je mozne, ze by mi mohol pohorsit?...obsahuje vacsie mnozstvo mentolu (az 2500 mg na 42 g masticky), takze je to aj zretelne citit po aplikacii ;) ....Doteraz som pouzivala len cipky, a vysledok bol neutralny...neuskodili ale ani nepomohli...mam hemoroidy uz devat rokov a konecne som sa donutila ist na gastro,...takze momentalne berem detralex a zacala som s hädensou... dakujem

Jedenjanko

Ja požívam hadensu tretí deň a zjavne mi to pomohlo, predtým som používal Haemex a nezbadal som žiadny výsledok. Kolega v práci chválil cipky Spofax, ale tie som neskúsil.

ovenko

Dobrý deň, chcem sa podeliť o skúsenosť...hemoroidy mám už veľmi dlho, ale jedného dňa som dostal veľké bolesti a navrel mi hemoroid ako veľká čerešňa, ani sedieť som nemohol, všetky možné produkty na slovensku som skúsil. ale kamarát pracuje v rakúsku a doniesol mi HADENSU...do týždňa som tam nič nemal...super produkt, škoda že nie u nás dostupny.

hemo.roidy

Prvýkrát o tomto kréme čítam, ešte som o ňom nepočula. Čo však viem, že je dobre a zaberá je hemostop, treba vyskúšať. Pre mňa overený prípravok a gél.

10nemo

JA mám hemoroidy 10 rokov vyskúšal som všetko možne bol som na dvoch operáciach a vždy sa to vracia teraz somn kúpil v lekárni fine6 zatiaľ celkom úľava

Nikolkasec

Ja s anurexom nemám žiadne skúsenosti, takže sa k nemu neviem vyjadriť, mne pri liečbe hemoroidoch pomohol hemostop gél, takže ja môžem odporučiť ten... každému pomôže niečo iné, predsa každý má iný organizmus, ja mám veľmi dobré skúsenosti s tým hemostopom

Kajopoc

Dajte si pozor na anurex! je to čista reklama na neučinnú vec! pozrite sa jeden človek tu píše komentáte. Pozrite sa na IP adresu:
MartinaZikav 22.10.13 14:57??.??.165.8 IP adresa,
Moniccka06.09.13 10:54??.??.165.8 IP adresa,
Jana6927.05.1313:25??.??.165.8 IP adresa,
Robia si tu lacnú reklamu na neučinný produkt, skočil som na to a doplatil som 60 eur. To je jednoducho hnuss

Jana69

Zkuste unikání metodu léčby mrazem - anurex.cz, mě osobně to hodně pomohlo a to na trvalo! Už žádné masti, čípky, tabletky nebo doktoři

hemofuj

jA SOM ABSOLVOVALA OPERáCIU, ZAšILI MI FISúRU KONEčNíKA NA 5 STEHOV... TýžDEN SOM NIč NEJEDLA, PO TOM SOM MUSELA JESť IBA TEKUTú STRAVU TýžDEN... SKúSILA SOM ZAčAť JESť AJ PEčIVO NAMáčANé V čAJI , V MLIEKU ...DO TýžDňA MI VYPADLI STEHY A PROBLéM JE TU ZAS, ZNOVA KRVáCAM... SOM ZúFALA, VYSKúšALA SOM MASTE , čAPíKY KED SI DáM SOM OSPALá, KúPELE, NIč.... TO JE KONEC

Evka-Zuzicka

Opderacia bola uzasne bolestiva,ale co uz v zufalstve nenarobite?,date sa nahovorit aj na drasticke riesenia,hoc mozem potvrdit,ze operacia nic nevyriesila. Krvacanie neustalo,skusam vsetko dostupne,tak este tu haedensu vyskusam. Hlavne je to, aj o diete, nic co nafukuje,a je to skoro vsetko....samozrejme uplne vylucena je kysla kapusta.V tomto pripade si dovolim tvrdit,ze navstevy u lekarov su uplne zbytocne,je to len a len na vas.

johankah

ma niekto skusenosti s fissurou a akupunkturou_????
momentalne ma liecia v rakusku ale zatial nevidim vysledok,kortikoidami,plus kkupele,ako sa zbavit tonusu?poznate koliky do zadku???mate skusenosti????co beriete na bolest?