Antikoncepcia Cilest

panika

delfina
to si kde pocula,ze nemozu otehotniet?Hak sa dava aj z toho dovodu,aby sa potom zvysila moznost otehotnenia

tina

Je to tazko povedat, ake vedlajsie ucinky bude mat Cilest na teba. Je to individuálne u kazdej zeny. Ja som brala inu antikoncepciu a z kazdej sa mi robili cysty vo vajickovodoch, potom som presla na Cilest a beriem ho uz 12 rokov a nemam ziadne problemy, prsia sa mi nezväčšili, nepribrala. Ale porad sa urcite so svojim gynekologom.

delfina

Ak este nemas deti, uzivanie HAK si dobre rozmysli, vela zien po nej dlho nemoze otehotniet a prinasa i dalsie zdraviu skodlive ucinky a kontraindikacie...

hp

ahoj, no ja som zacala cilest brat len teraz... prve balenie, ale uz citim, ze sa mi zvacsuju prsia.... a tiez mam sem tam bolesti hlavy a zaludocne nevolnosti... a tiez naladovost.... HAK je asi fakt blbost...

danielta

Ja beriem cilest s prestavkami 4roky a prve 2roky v pohode,prsia sa mi zvascii o cislo,ale niekedy ma z nej boli hlava,mam depresie a pribrala som 5kil,preto s antikoncepciou koncim,v blizkej dobe planujem rodicovstvo.

new

xyxy - kolko ma rokov? Ak môžeš prezradiť.
Viem, že u mojej lekarky by mlade dievča Cilest určite nedostalo. Ja som ich tiež brala par rokov, všetko bolo OK, ale mala som na to vek

natasha

hmmno neviem ci je pre teba vhodna, to musi posudit gynekolog. no ja mam 20 a berem Cilest uz asi 2 roky, ja som uplne spokojna, prsia sa mi sice zvacsili, no ale co uz, a ja osobne z nej nepriberam. Ja osobne som spokojna