..len tak...
ako casto pijete alkohol?a kolko?
nanajvýš raz do roka, len stopové množstvo :-)
alkohol mi nechutil vobec,a ani vino... ale cez zimu som bola v spanielsku a tam sa mi dostala do ruk znacka vina Rioja... a uz idem dolu vodou...:) slovenske vino uz nechcem ani len vidiet...
nuz ..co uz ked uz ...raz za cas sa zostrelit nieje na skodu :P
niekedy bolo skoro kazdy den...neskor kazdy tyzden raz...potom dvakrat do mesiaca teraz raz do mesiaca...:D niekedy ani raz...:D ako kedy... presla som si od vina cez pivo cez likeriky tvrdy chlast jeden cas som pila len 52ky ... momentalne sa chlastu vyhybam ked je oslava dam si...
raz tak za 5-6 tyždnov sa strieskať..niekedy vydržím aj dva mesiace...čiže cca 7-8 krat do roka sa dať dole ...
obcas, ale nidy som mu nejak extremne neholdovala
vôbec nikdy
sem-tam poharik cerveneho vecer a asi tak raz za stvrtrok vodka+redbul (raz za cas tequila) alebo biely strik :)
Cele roky nic, len teraz mi je akosi viac nukany, ale furt mi nechuti. Ak uz, tak mi chuti cokoladovy, vajecny alebo orechovy liker, no ta alkoholova prichut by tam byt nemusela. Alkohol ako taky mi v zivote nikdy nechybal a ani nechyba.
...mne tiez nechuti,lebo je velmi hnusny ked ide dolu hrdlom...:0))))
ked uz som musela pit,aby som nurazila tak som si ho miesala dzusom...aby bol sladky...
inak mam rada liker...len tak na pochutku...
ale odkedy mam zdr.problemi tak alkohol nepijem vobec...
...ale citala som ,ze cervene vino je zdrave...a pivo/plzen na ladviny/