Ahojky..už 2 týždne som na rovnakej váhe...síce je pravda, že som posledný týžden nechodila behať..ale stravujem sa ako predtým..prečo to nejde ďalej dole??,bojím sa, že ma chudnúť kôli tomu neúspechu prestane baviť...som z toho nešťastná
Váha sa už 2 týždne nehýbe..čo s tým?
chudnutie nie je kontinualne
nechudne sa na vahu,meria sa objem
je to velky zasah do metabolizmu,treba hlavne vydrzat
asi máš v tej strave pravdu...treba to znížiť..vieš ono prišlo také sklamanie že snažím sa a žiaden výsledok a nechcela by som že doteraz dosiahnutý úspech -6kg čo som doteraz dala dole aby mi pokazilo to že nejde mi teraz žiadne kilo dole..aby som nebola frustrovaná, a neskončila s diétou..a nastal by isto jojo efekt...ale dodala si mi odvahy a trpezlivosti..budem pokračovať..treba mi ešte dať dole 9kg...
strava ja som papala moc velke porcie i ked som dietovala tak som to zrazila na polovicne davky a...3kg po priblizne troch tyzdnoch a potom to uz isli pekne dole len musis sa hybat to je moc dolezite pocas chudnuta stacia dlhsie prechadzky no ja moc neposedim tak denne beham hodinku a viac
ale chce to trpezlivost i ja som mala taky utlm ako si pisala no nevzdavaj to ...uz mam dole 9kg a myslim ze to je na mna akurat tak s dietou koncim uz len sport ....
ruse a ako si to riešila?? ako sa to potom pohlo u teba?
Ovecka
podobny problem som mala i ja a riesila som ho tak ze som papala polovicne davky /obed, vecera/
no beham pravidelne a i napriek tomu sa dlhsie nic nedialo tak som to riesila a po cca. dvoch-troch tyzdnoch sa to polepsilo
skus drzim palce
joj, ovečka, prepáč, nerobím si prču, to len na odľahčenie :-) ale máš pravdu, aj mňa by to strašilo :-)
okej pre tých čo si robia z toho srandu MOJA HMOTNOSŤ neklesá, nejde dole ostáva rovnaká (ale pobavila som sa, keby sa váha hýbala strašilo by mi doma...:))
na zaciatku to ide vzdy rychlo, pretoze pre telo je to obrovsky sok
ale po tyzdni to uz ide tazsie a tazsie..to je normalne, telo si pomaly zvyka na danu stravu
keby to bolo take lahke a rychle tak by neexistovali obezni ludia
ani moja váha sa nehýbe. trpí nejakou poruchou?
ovecka , nic sa neboj... je mozne,ze zo zaciatku to nejde dole,no akonahle sa to "nakopne"tak to dole pojde... pokracuj len dalej a uvidis ze to pojde:)