Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dokaze ma lubit?

Príspevok v téme: Dokaze ma lubit?
lizatko7

Pisem sem, lebo ma zaujima nazor aj inych zien. Asi pred mesiacom som sa na pokeci zoznamila s jednym muzom. Bol mily, sympaticky, vedel ma rozosmiat a mali sme vela spolocneho. Hned na zaciatku mi sam povedal ze je zenaty uz 6 rokov ale deti zatial nemaju lebo manzelka nemoze otehotniet. Pisali sme si dalej, az prisli slova s navrhom na nase stretnutie. Ja byvam sama, takze stym by problem nebol. Zacala som sa na to stretko tesit, aj na kazdodenne pismenka od neho alebo telefonat. Povedal mi, ze mi nemoze dat po com tuzim,ale ked chcem budeme spolu. Pred tyzdnom sme sa stretli, bol u mna do rana. Po 2.minutach sme vyzerali akoby sme sa poznali 2.roky. Bola aj mala nervozita na zaciatku ale potom to uz vseto islo. Dlho sme sa rozpravali, dali sme si veceru a krasne sa milovali cele hodiny. A potom zasa. Cely cas ma bozkaval, tulil ma, hladkal, bol strasne mily a detsky. Celu noc ma drzal pri sebe v naruci. Povedal mi, aby som mu slubila ze nebudem smutna ked odide. Ale on na druhy den musel uz domov a mne zostalo smutno a prazdno. Viem, ze sa chce znovu stretnut, znova ma vidiet. Ozyva sa nadalej. Ale vo mne sa nieco deje, asi som sa donho zalubila a pritom viem ze budem strasne trpiet. Co myslite ma ma aj on rad? Ako by som to mala dalej brat? Je mi smutno

Deee

juj adminko tu ide o to, ze ci mam doma anjelika alebo riadneho diabla sukromne zalezitosti sa riesia doma, nikdy nie pred milenkou...

adminko

Deee ved si zastavaj toho svojho. To ty by si bola za tu trapnu naivku nie ta holka co ju tiez oklamal. Vela stastia vo vernosti :))))))

Deee

posledny komu by som to vesala na nos je jeho zena, ale ak chces napisem ti ako by som sa zachovala ja keby si mi nieco take prisla povedat o mojom manzelovi

vypocula by som ta
navrieskala na teba, ze si lahka zena, ktora zvadza zenatych
navrieskala na teba, ze si nemozna, ked si nevies nas nezadaneho
zastala sa svojho muza
vyhodila by som ta

problemy s manzelom by som si uz riesila doma na svojom domacom koberceku a nie s tebou

vydata35

lizatko na tvojom mieste by som jej to povedala! Ved ziadna zena si nezasluzi takeho manzela a uz vobec nie ona ked sa takto trapi otehotniet snim. Necakaj a daj jej to vediet cim skor.

suz

ked si s nim spala ti nevadilo ze je sviniar ze podvadza svoju zenu, si si uzivala a naivne si myslela ze ma len teba

som ti hovorila ze si hlupa ked si myslis ze je len s tebou, potrbeju sa odreagovat od svojej zeny, asi ma doma stereotyp a ty si mu uplne vyhohovala a este ked si ta nasiel na pokeci..

ale ako nahle zistis ze ma aj viacej mileniek zrazu chces riesit hovorit jeho zene aky je...

nemala si sa im pliest do vtahu, to co si robi s inymi nieje tvoja vec..radsej sa hamby za to ze si s nim chrapala ked vies ze je zenaty!

sway

Nie,ja s tym skusenosti nemam.
Akurat upozornujem na fakt,ze moralka nie je moralkou,ak sa meni vzhladom na okolnosti.A ak to povie,urcite to nebude dobry skutok;-)

sway

milusaaA Comu nerozumies? Nesibe mi,vysvetlim:-)
Povedal jej ,ze ma zenu?Povedal.Liezla s nim napriek tomu do postele?Liezla. Teraz jej akurat vadi,ze neni jedina milenka..Ozvali sa v nej moralne pohnutky a chce zachranit pred tym chlapom vsekty ostatne a hlavne uskodit jemu.Ved ked ho nemoze mat ona,namala by ho mat ziadna.Preto treba vsade vytrubit,co je to za chlapa...Dost ubohe.

sway

Za co sa chces pomstit?Vsak ti povedal,ze s tebou nebude - bol fer.A starat sa cudzim do zivota?Nemyslim,ze je to spravne.To,ze ty potrebujes vediet pravdu este neznamena,ze ju potrebuje/chce aj jeho zena...