Spoznala som chlapca,obidvaja sme ukoncili dlhorocne vztahy po nasej prvej spolocnej noci,poznali sme sa asi 5mesiacov a zacali sme sa stretavat po 3.To bolo vo februari.Bolo to velmi komplikovane a ja som nadalej zostala byvat so svojim ex lebo to bolo v zahranici a do odchodu domov zostavali 4mesiace.A taktiez som nechcela byvat s nim,lebo ja nerada veci urychlujem,chcela som tomu dat cas.A mali sme aj nejake problemy,neklapalo nam to ukazkovo,proste povedala som si,az mi dokaze ze ma naozaj lubi,vtedy sa k nemu mozno odstahujem,ale toto ma dorazilo...
Priznal sa mi,ze v maji,proste z toho ze som nechcela hned u neho byvat a travit kazdy den len s nim(co by sa stalo keby sa ku mne spraval vzdy slusne...)isiel navstivit svoju ex.Vraj to bolo po hadke so mnou a este sme neboli celkom ako par spolu (???uz sme spolu spavali?!!!) dal si u nej par drinkov tym padom nemohol soferovat domov a spal u nej.Mohol na gauci,ale neurobil to.Domyslite si scenar.
Proste sa s nou vyspal.Teraz mi tvrdi,ze to bola vsetko moja vina,ze on si myslel ze spavam so svojim ex(pritom som uz spavala na zemi a neskor v obyvacke)a nakoniec z neho vyslo ze si uvedomil ze k nej uz nic neciti.
Strasne som ho znenavidela.Klamal mi 8mesiacov,pre mna je koniec.Chyba mi,ale nedokazem sa cez to preniest.Uz sme predsa spolu spavali a do oci mi tvrdil ze ona je minulost.Pritom este mal jej spravy v mobile,aj valentinsku dokonca,jej fotku v penazenke este mesiac po tom co sa to stalo...je mi z neho na vracanie...Odpustili by ste to???
Vraj by som mu mala odpustit.Ja to asi nedokazem...
Odpustili by ste takuto 'neveru' ??? Strasne to boli...
kajka01, tvoje tusenie je spravne...ale vsak naco by to spominala, ze spravila to iste, vsak je lepsie seba samu vykreslit ako tu poskodenu, tu co trpi, co bola podvedena...no nic, zase som sa nieco nove naucil
tvoj priatel bol ocividne sebec a urcite nie je vhodny partner na trvaly vztah (aspon nie s tebou). este zrejme nie je dost zrely /niektori chlapi zial nedozreju nikdy:-))/ Takze vzpamataj sa z toho "uzasneho" vztahu, cas lieci, bud chvilu sama, nevrhaj sa hned do niecoho ineho, utried si myslienky a potom sa ti aj na tento tvoj pripad bude inac pozerat... :-) a budes pripravena na novy vztah :-D
Jofik v podstate mas pravdu... :( vdaka
Nie nie,mala som jednu temu o nom,ale nie o nevere ale o tom ako sa sprava...
ewelin uz si sem nahodou nezakladala temu o tom ako svojmu sucasnemu priatelovi moc neveris ci nieco v takom zmysle ze ta nieco od neho taha..lebo vsetky fakty mi na ten pribeh sedia plus tam si pisala ze si aj ty podviedla v septembri toho terajsieho so svojim ex...jedna sa o to iste?? lebo vsetko komplet sedi az na to ze tu sa o tom nezmienujes..
eweline..ja som ti napisal svoj nazor a na nom si trvam..podviedla si?-podviedla.Bola si podvedena?-bola.Takze netvar sa,ze si nepodviedla aj ked si to hned ukoncila.Najskor musis zapracovat na sebe a potom mozes od niekoho ziadat cistu lasku.Vela sil.
uhlie ty sa daj liecit :-) nic v zlom,ale ja som tvor monogamny a ked vztah tak len jeden,co som zvieratko? :-)
Fest inteligentne nazory.Clovek tu vidi temy kde 15stky fnukaju ale to je v pohode Ale ked sem napise dospela zena ktora ma problem,tak je ohen na streche.Nechutne.Keby som bola suka,tak to taham s obomi nie?Rozisla som sa hned ako k niecomu doslo,este som nikoho nepodviedla,ja som ferovy clovek Takze by som poprosila normalne rady.Dakujem.
Clovek si tu prizna chybu a este ho aj zvozia tsss
Mozno sa mu paci aj jeho byvala a aj ty. Chlap nemusi ist za druhou, len preto, ze sa mu ta jeho nepaci. Proste chce urcitu zmenu. nechapem, preco vam zenam vadi, ked ma muz aj nejaku inu milenku. To predsa neznamena, ze je lepsia, alebo horsia. Je to to iste, ako ked sa zene paci 10 roznych siat, alebo muzovi 10 roznych typov aut. Skus sa mu ospravedlnit, ze si sa pokusala obmedzovat jeho osobnu slobodu a vadi ti, ked ide za nejakou inou.
Co tu fnukas nad neverou?Ved sama si podviedla svojho ex a takouto formou sa ti to vratilo.Aspon vies ako to boli.Namiesto toho aby si pestovala svoju lasku s ex,tak ty si si pripustila k srdcu ineho cloveka,ktroy podla tvojho opisu nie je dobry do trvaleho vztahu.Takze mne z toho vyjdu asi taketo veci:dostala si priucku,ktoru si dala.Za dalsie je zistenie,ze tvoj terajsi,ktory ta podviedol nie je pre teba.Takze nenadavaj na niekoho ,ze je hajzel pretoze sa musis pozriet na seba a v prvom rade volaco robit a zapracovat na sebe..Fnukanie ti nepomoze a to,ze ti je luto,ze si kvoli tomu opustila priatela to ti nemusi byt.Nezasluzila si si ho ked si nedokazala urobit nieco preto aby si sa zblizila s inym clovekom.