Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

strach z pohovoru

Wiqi

datelinka, no ja budem mat co robit aby moja fantazia fungovala naraz s mojim zbytocnym stresom, alebo ich prestanem pocuvat a sustredit sa a budu okolo mna behat Adamovia a Evy:)

datelinka1

shivan, mne toto povedala staršia kolegyňa, keď bývalý šéf mal "svoje dni" a mali sme porady, bol neznesiteľný, nech si ho predstavím nahého :)) to nemala, spomenula som si na jej radu v nevhodnej chvíli a mala som čo robiť so sebou, aby som nevyprskla :-) mám totiž dobre rozvinutú fantáziu :-)

Wiqi

shivan, ze predstavit si ich nahych :))uz ted si ma uvolnil trocha, skusim mozno sa budem usmievat jak blbko:)ja sa vobec nebojim odmietnutia alebo, ze neuspejem, ale toho, vojst tam a rozpravat sa s cudzimi ludmi a este ked ich tam bude nebodaj viacej a budu ma vsetci pocuvat jaaaj

shivan

Wiqi: tazko sa mi vziva do tvojich pocitov, kedze ja som iny. Skus sa nejako uvolnit, povedz si, ze ty nebojujes o miesto u nich ale oni sa snazia aby si pracovala pre nich :) Predstav si ich nahych :) A hlavne nezabudni, ze si si sikovna a skvela!

Wiqi

smutka, dakujem za podporu za dve hodky ma to caka, asi mi chyba sebavedomie, nie asi ale urcite..dufam, ze to prezijem

smutka

Ahoj, ja sice takyto problem nemam... ale bojujem so strachom tak, alebo s inymi situaciami, ktore ma presahuju, ze si jednoducho poviem, ze to zvladnem a idem do toho, aj ked niekedy je to tazke... a nedopadne to ktovie ako... tesi ma pocit, ze som tym presla... neboj :) o nic nejde... si uzasna zena, a ked to niekto nevie ocenit, je to jeho problem...