ahojte, ti co trpia pp a podobni, ako sa ukludnit pred pohovorom ?ja mam strach uz len z budov a kancelarii a bojim sa ,ze odpadnem a ze mi velmi bude busit srdiecko, co by ste poradili na ukludnenie?dakujem
strach z pohovoru
Wiqi: a matura tiez nejak dopadla, tak fakt neboj! :) A napis potom ako to dopadlo :)
Wiqi: nevadi, ze sa budes stale usmievat, aspon budes posobit milo :) Drzim palce! :)
shivan, mne toto povedala staršia kolegyňa, keď bývalý šéf mal "svoje dni" a mali sme porady, bol neznesiteľný, nech si ho predstavím nahého :)) to nemala, spomenula som si na jej radu v nevhodnej chvíli a mala som čo robiť so sebou, aby som nevyprskla :-) mám totiž dobre rozvinutú fantáziu :-)
Wiqi: tazko sa mi vziva do tvojich pocitov, kedze ja som iny. Skus sa nejako uvolnit, povedz si, ze ty nebojujes o miesto u nich ale oni sa snazia aby si pracovala pre nich :) Predstav si ich nahych :) A hlavne nezabudni, ze si si sikovna a skvela!
Ahoj, ja sice takyto problem nemam... ale bojujem so strachom tak, alebo s inymi situaciami, ktore ma presahuju, ze si jednoducho poviem, ze to zvladnem a idem do toho, aj ked niekedy je to tazke... a nedopadne to ktovie ako... tesi ma pocit, ze som tym presla... neboj :) o nic nejde... si uzasna zena, a ked to niekto nevie ocenit, je to jeho problem...