Akne na tele!

Príspevok v téme: Akne na tele!
aurra

ahojte, som uz na konci so silamy.stale sa mi na tele na dekolte chrbte a rukach vyhadzuje akne, uz som vyskusala kadiake pripravky od koznych lekarov ale nic nezabera uz neviem co robit. trosku mi situaciu zlepsuje solarium lenze to tiez nie je lacna zalezitost a ako nahle prestanem vrati sa mi to spat ja uz neviem ako dalej stym bojovat. nevie mi niekto poradit ? co vam zabralo ak ste mali podobny problem ? prosim :-(

jajkafr

a skús si kúpiť krém na tvár určený na tvoj typ pleti sestra si chválila biodermu na problematickú pleť

jajkafr

aurra
dôležité je aby si do toho nerýpala lebo tým že to stále vytláčaš si tam zanášaš infekciu potieraj si to alkoholom ten vysušuje a dezinfikuje

aurra

ked ja ich mam vsade tie vyrazky aj na tvari a to uz mam 18 :( mne sa ani nerobia vredy ale take zapalene len a take chrasticky a cervene a proste nemizne to uz od zakladky :( a je to hrozne ked si mam dat trocko s vystrihom alebo bez rukavov a do plaviek katastrofa :(

jajkafr

aurra
to isté som mala aj ja v tvojom veku a asi pred rokom to samo od seba zmizlo samo ani som nepostrehla kedy

aurra

ked ja ich mam vsade tie vyrazky aj na tvari a to uz mam 18 :( mne sa ani nerobia vredy ale take zapalene len a take chrasticky a cervene a proste nemizne to uz od zakladky :( a je to hrozne ked si mam dat trocko s vystrihom alebo bez rukavov a do plaviek katastrofa :(

jajkafr

ahoj
v puberte som mala tiež ten problém pleť krásna čistá bez jedinej vyrážky ale chrbát som mala posiaty celý boľavými vredmi, neriešila som to vôbec vytlačala som si tie na ktoré som dočiahla a potom som si ich dezinfikovala alpou, alebo nejakým alkoholom teraz mám 20 a po vyrážkach ani stopy