ahojte, neviem ci vobec ocakavam nejaku radu alebo tak, asi len nejake reakcie na to a podobne pocity... mam 22 rokov a uz strasne dlho tuzim po rodine (svojej vlastnej) po muzovi, vlastnom byte, dietati.. je to hlupe, ale mam pocit, ze to je jediny zmysel mojho zivota, ako si ho predstavujem.. teraz som na VS, viem ze sa to jednoducho neda, ved na to treba najprv dokoncit skolu, pracu, peniaze, vsetko postupne.. ale uz to trva od strednej a mna uz nic nebavi, nemam na nic chut, zacinam si prestavovat ze keby som mala jedno zelanie, zelala by som si preskocit par rokov kym dokoncim skolu najdem pracu zarobim peniaze az do obdobia chystania svadby :D viem ze treba cakat a byt trpezlivy, vsetko bude, ale nic z toho co teraz robim mi nedava zmysel a nebavi ma to, chcem nieco ine. ale viem ze sa k tomu mozem dostat len takto.. neviem ci rozumiete...ma niekto podobny pocit?
Túžim po niečom inom...
tibike, asi mam dlhe vedenie, ale to som velmi nepochopila, co to s tym ma spolocne.. mozes mi to prosim vysvetlit?
bolo sa treba narodit v inaksej rodinke :-)
hmm takze nie som jedina.. nieze by ma to tesilo, ale uz som si pripadala dost hlupo.. problem je ale v tom ze sa poriadne neviem tesit z roznych veci, ano som vesela povaha a tak, ale ubija ma robit veci, ktore robit nechcem :D aj ked musim, ak chcem mat ,,to" vyssie uvedene.
ako keby som seba pocula :-)