ženy a dievčence: stáva sa vám, že sa vo vzťahu nespoznávate?

Príspevok v téme: ženy a dievčence: stáva sa vám, že sa vo vzťahu nespoznávate?
kiddo

čaute baby :)

tento príspevok by chcel v prvom rade vyvolať diskusiu, rada by som zistila, či sa nás viac potýka s podobnými problémami alebo som divnejšia než si myslím a hrabe mi v palici úplne.

mám nasledovný problém: zatiaľ každý môj vzťah stroskotal na tom, že som po dosť krátkej dobe blaženej šialenej zamilovanosti (cca 6 mesiacov v priemere) začala svojho partnera nenávidieť. dávam to za vinu tomu, že to "idylické" obdobie bolo takým predovšetkým preto, lebo som sa správala ako ideálna partnerka, kamoška a milenka, vždy som podvedome nejak vycítila čo povedať a čo spraviť a bolo prirodzené podľa toho konať, až tak, že som vo finále potlačila všetko to naozaj prirodzené. sebe som tým nepomohla a chlapcom už tobôž nie, pretože, hoci boli všetci veľmi odlišní, mali po rozchode pocit, že sa s nimi rozchádza ideálna spriaznená duša (ktorý ja som nemala nikdy).

obávam sa, že táto chronická prispôsobivosť bude ubližovať mojim budúcim partnerom aj v ďalšom živote a akcesoricky aj mne, lebo rozchádzam sa naozaj nerada a len vtedy keď už sa (z mojho pohľadu) nedá inak. prosím, nehľadajte v tom cielenú pretvárku, keby to bolo vypočítavosťou, určite nehľadásm radu tu.

čo s tým, vážené plénum?

jajka001_

pekná téma :))) dobre sa to číta
páči sa mi, že je tu baba, ktorá na rozdiel od iných zametá chalanmi :) aj keď ako heterobabe je mi ich ľuto, ale zas ty im dávaš krásnu ilúziu

cajik

:D mala by si napisat knihu z tych tvojich halusiek, dobre sa mi to cita, bola by som prva v rade co by si ju kupila :))

btw neviazany sex ti nepomoze - budes sa na chvilu citit ako bohyna, ktora zvadza chlapa, ten jej lezi pri nohach, nabije ta to energiou, dokonale herectvo, ale prides domov, budes so seba citit vonu muzovho parfumu, usmejes sa.. chvilu posnivas o tom, co by bolo keby. a potom sa rano zobudis a zijes zas svoj zivot.

Schopenhauer je mrtvy, ten ti odpovede uz neda, tiez len haluškoval a teraz sa mozno cuduje ze ludia vobec maju naladu na jeho verejnu mentalnu masturbaciu.

hej hej, ja som tiez si vravela niekedy, ze ved "ked nic, zbalim si veci, a odidem do afriky, do nepalu, alebo niekam hocikam inde, budem zit na plazi a bude mi fajn", ale v konecnom dosledku su to len vykriky duse, strkanie hlavy do piesku hranie sa na pstrosa, a potom o par dni sa rano zobudim a zabudnem co som vlastne riesila, lebo zas mi svieti slnko.

a tak to pojde dalej, kym mi opat nachvilu neprepne, priatel ma bude pocuvat v aute ako sa rozculujem nad nespravodlivostou sveta, ale nic nepovie len sa usmeje, ja sa mozno o chvilu rozplacem, len tak lebo sa mi zblaznili vsetky bunky v lete, a poviem mu ze co ak laska neexistuje a co ak neexistuje vecnost, a on ma objime, vyjdeme z auta, ochladi ma zimny vzduch, prideme k inym ludom a ja sa budem usmievat a rozpravat s nimi cela vesela, ved radost zit

kiddo

ja vlastne súhlasím so všetkým čo píšeš.

keďže viem čo robím, posledné dva roky sa vzťahom vyhýbam (lebo chudák chlapci) ale už mi je v poslednej dobe smutno (alebo je to len tou chorobou a tým, že neakčne ležím v posteli celý deň).

takže kombinované riešenie windsurfingu, schopenhauera, čokolády a prípadne neviazaného sexu, ktoré ak nepomôže, začnem chodiť na terapiu alebo si vezmem z útulku tučného starého kocúra, ktorý nerieši a naučím sa to od neho tiež nech mi neprepne :)

cajik

nie, len ze ci nahodou nemas 16 alebo tak, aj ked je to vzhladom na tvoj styl pisania nepravdepodobne :)

vies, aj tak si nie som ista, ci ti nase analyzy tvojej osobnosti a problemu pomozu, lebo sa mozno na tom zas len "pobavis" lebo sa hras, vo vnutri si herecka, a tvoj problem sa nevyriesi :) asi len zostava dufat, ze to vyriesi cas

a medzitym, to ber ako to pride, nedeptaj sa tym velmi (aj ked, chudak chlapci..), uzivaj zivot plnymi duskami a privelmi sa neanalyzuj lebo ti prepne ;)

kiddo

doubledog: je možné, že áno aj keď to nerobím úmyselne. uvedomím si to až dlho dlho potom, keď už to eskaluje do: "toto predsa nie som ja". možno je to aj o uhle pohľadu, dalo by sa to pomenovať aj "robíš ma lepšou".

máš s niečím podobným skúsenosť?

doubledog

dost bezna situcia, mohla by tu na to byt specialna rubrika :)

mna by zaujimalo, preco to robis?
bojis sa, ze ta nebudu mat radi taku, aka si?