Rozmyslala som, ci tato tema nepatri skor do tem nesuvisiacich so zdravim, ale kedze ide najma o psychicku zalezitost, dala som to do psychickych "problemov". :-)
Je tu niekto, kto cital knihy "Myšlením k bohatství" alebo "Miluj svoj život"? Ich podstatou je SILA MYSLIENOK, ktore maju schopnost ovplyvnovat vyvoj zivota kazdeho cloveka v zavislosti od toho, ci su pozitivne alebo negativne.
Tak napriklad podla knihy Myslenim k bohatstvi, ak chcem dosiahnut nejaky konkretny uspech, musim nan svoje myslienky nasmerovat a nastavit sa na skutocnost, ze v danej veci uspejem. Musim si vediet predstavit, ze moj uspech je uz isty.
A teraz nerozumiem, preco mi to nevychadza, resp. vychadza naopak.
Uvediem jeden z prikladov: Chcela som motivacne stipko, snazila som sa a mala som na to aj znamky. bola som presvedcena, ze ho dostanem, kazdemu som to uz povedala, dokonca som rozmyslala, co s zan kupim atd... A nedostala som ho. To je len priklad, vacsinou sa tieto veci tykaju skoly. Ale zase na druhej strane, ked som uz takmer zmierena s tym, ze nieco nevyjde, na moje pocudovanie sa stane opak a som prijemne prekvapena. Nemalo by to byt prave naopak? Pretoze si myslim, ze tieto knihy davaju logiku. Takato filozofia sa mi paci, a preto a snazim sa zaujat vo vsetkom pozitivny postoj a riadit sa nim.
Ak je tu niekto, kto takuto alebo podobnu literaturu cital, resp. zaujima sa o tieto veci, napiste, co si o tom myslite, alebo aj vase skusenosti, vdaka :-)