Prosim viete ,kde zoženiem najlacnejši .Lučenec nie tam som volala. Dala som do vyhladávača a tam som našla len za 440sk .Ešte skusim gse...Ak viete dakujem .
Citricidal
denz nechapes ja jej davam ale stale kasel a sopel pleumokok a to je zaockovana stafyl. adt...a co povedia ze stym ziju aj iny a potom ked zace puchnut no nic podpisujem keby jej islo o zivot zase kapacku na 4 dni tam polezime a ideme domov potrebujem nieco silne do nosa tam to zacina a už na kloktanie aj,, ale aby to uzivala a striekala cey mesiac a este aby jej to nevyzralo sliznicu atd.. a aby to bolo proti vyrusom , bakeriam atd..a ked poviem lekarni vie co povedia ze morku vodu mar.... haha naprd.. a ostane sa moze len na par dni lebo zase skodi
Mirka- mastenec by ti skodil ak by si ho jedla kazdy den za polievkovu lyzicu!!
Denz, že spametať sa... no prepač ale neda mi to, lebo tak si mi zvyšil tlak... Vieš keby nebolo tejto stranky a RNG a Damiana, ta nie som taka zdrava ako som. A v lekarni už nekupim nič! maximalne, ked potrebujem kvapkatko na striebro alebo zubnu kefku. Sprostý selen som potrebovala a nemaš ho bez mastenca a o Cečku ani nehovorim.
Amen.
xxxx-kup ten alicin a tie probiotika....
Denz, jasne, RNG si dal patentovať GSE... že. A nebud protivny. Pila som aj Citrovital, lenže som potrebovala tolko kvapiek, aby to malo aky taky učinok a flaštička sa mi minula za par dni a nič z toho. Drahe to je jak neviem čo a aj tak to nemalo ten učinok. Citricidal mi vydrži niekolko mesiacov, lebo toho stači fakt trošku.
co ten cesnek ,,,ved ten je davam obcas ak keby ho grcala ta musi
Nutrolin -b nic, lactoflor nic
xxxx- co tak skusit nahodit probiotika???
imunitny system ma zrejme riadne oslabeny.....
A tiez v lekarni kupit cesnakove tabletky....a funguje asi takto...
www.zdravcentra.sk
denz nepropaguje napisala ako ja googgle a rng tu bol jediny co ma drzal na tejto stranke aj radil atd.. teraz pokec a stale denz demetria a spol opakovane ban... tych vas 5 stale sa toci okolo vas radu nedate len rypete hod radu
denz nechaj tak ja tu sedim a placem od rana vsetko som jej dala a stale sopel kasel ... vitaminy nezaberaju už neviem ako asi musim aj vit. c zvysit ako chodi do skoly mam to stale dva tyzdne dobre dva zle jej nos je ako cerveny sama chrasta a lekar ....pamtkoin augnentin.....atd.. už ma menej cerven krviniek .. a stale nic mynuli rok mi až puchla s tych bacilov ale neporadia nic nic vies co povedali ja si vas nezoberiem na zodpovednost chodte na prijem a pepier mi podpiste keby cosi až su chraneny ....