Baby aky je vas nazor na robenie oralneho sexu???

isabella

teda ja som si tiez myslela, ze v dnesnej dobe je oral uz brany ako normalna vec, ale vidim, ze este vela dievceniec je 100 rokov za opicami, ja oral robim rada, dokonca moj priatel bol zozaciatku prekvapeny, ze som to chcela sama od seba robit lebo byvalej priatelke sa to hnusilo, preto to od neja ani casto nechcel...
ale ja sa skor cudujem tym babam co to nerobia... nevedia o co prichadzaju...

AdamKrt

Ontario:

nic jej nehovor. Najdi metody, ako ju poriadne rozparadit, ze bude ochkat blahom, striekat ako fontana, omdlievat. A potom jej povedz, ze stacilo a Tvoja predstava sexu bude teraz nic nerobit, lezat a otrcit jej penis. Nech vie, co je to prebrat iniciativu.

Ved naco by sa mal clovek snazit pre partnera, ktory nema chut to oplacat podobnou mierou?

cajik

to vobec predsa nemusi suvisiet s tebou :) najskor ma blok z oralu ako takeho. tak jej nedopraj ani ty, a uvidis ako sa bude chovat :D mozno jej dojde

Ontario

Áno čajik, máš pravdu...láska nie je iba o orále...ale keď už dávam a s láskou, tak prečo aj aspoň OBČAS nedostať? Keď nemám ani chorobu, ani nesmrdím :-) Je to iba o tom prekonať psychický blok asi...ale u nás sa ani nikdy nič také neprihodilo, že by ju to malo odpudzovať :-) Uvidíme, možno sa raz dočkám a bude zo mňa šťastný chlap...v tomto smere. :-)

cajik

Ontario, skor to bolo zakladatelovi temy, ale moze byt aj tebe :) no,ked sa jej to hnusi, tak s tym asi nespravis nic, bohuzial. jedine vymenit priatelku. ale zivot nie je o orale, ze ano :)

Ontario

CAJIK, Tvoja odpoveď patrila mne? Ak áno, tak s hygienou to nemá nič spoločné. Aj keď som 2 minúty po sprche, aj tak nie. Aj sme sa o tom debatili, povedala, že proste nie, že sa jej to nepáči...nepoznám chlapa, ktorému by sa oral nepáčil. A súhlasím s Adamom Krtkom :-) že je to ešte lepší pocit ako sex...ale ak mám pravdu povedať, prestalo ma to v poslednej dobre baviť, že ja jej doprajem všetko možné a to fakt a ja sa dočkám iba \"pichnutia\". Povedal som jej, že budem rovnako iniciatívny a budem robiť presne iba to, čo ona. Zamyslela sa, usmiala sa a hneď si uvedomila, že mám pravdu :-)

cajik

hmhm. ja som si tiez myslela, ze to je v podstate normalne a robia to skoro vsetky baby. no, skoro vsetky :) tak ta tvoja teda asi nie. a nerozpravali ste sa, co ju na tom odpudzuje ? mozno sa hanbi, ze by ti nechutila, pripadne ze by si ty nechutil jej.. dajte si sprchu/kupel a vyskusajte. hm mozno ma len nejake zabrany psychicke, mysli si ze je to nieco neslusne.. ktovie ? spytaj sa jej

AdamKrt

Mne sa paci, ked dostavam oral /viac nez sex/, ale tesim sa, ked ho aj davam. Priatelke sa tiez zo sexu paci vraj najviac oralny /ked ho dostava/. Nie, ze by klasicke milovanie bolo horsie, ale zhodli sme sa, ze oralny je este lepsi :)

Bez dobreho oralu, by som to hadam ani sexom nenazval :) Je to pekna ceresnicka na torte :)

Airiana

no kazdemu sa paci nieco ine asi prip. nepaci...ja konkretne s tym problem nemam, az doteraz som si myslela ze je to normalna vec, ale vidim ze asi maloktorej sa to paci